kapanmak istiyorum

Canım bu senin içinden gelmeli..
Yani zorlamayla veya tereddütle kalmakla olmaz bu is..
Yarin tekrar acilirsan kapanmanin sana bir faydasi olcak mi?
İyi düşün bu arada ben de kapaliyim..

Bu isteği duyup dünyevi tasalardan dolayı uygulayamadığım bir devre bende de olmuştu. Bu düşünceye saplanıp da yapsam ne sonuclar cıkar , yapabilir miyim diye düşündükçe de daha da içinden çıkılmıyor. O yüzden tavsiyem kendini bunu hesap kitapsız hayata geçirebilecek manevi düZeye eriştirmendir. Çünkü senin gibi düşündükçe 2 yıl yapamadım ama kapanmadan dini açlığımı gidercek şeylere yönelip üstüne gittiğimde zaten kapanmak için can atar hale geldim ve bu sorulayı sormaktan vazgeçip gönülrahatlığıyla uyguladım. Ailem benim de hoş görmedi o zamanlar bunu cok takıyordum ama şimdi bunu aştığım için kendime daha da güveniyorum.

5 vakit namazimi kiliyorum cok sukur kuranimida elimden geldigince okumaya calisiyorum ve artik iyice rahatsizlik duyuyorum acik halimden evde basimi kapatiyorum ailemin tepkileri ne olucak diye teyzelerim garip bakiyolar birden bire sana ne oldu o kadar acik giyinirken ne bu simdi boyle sacma sacma tepkiler sinirim bozuluyor arkamda olucaklari yerde su tepkileri gormek cok kotu. Insallah Rabbim nasip eder cok istiyorum...

Canım İnşAllah en kısa zamanda içinde bulunduğun çelişkiden kurtulursun, anladığım kadarıyla sana destek veren kimse yok, hani annen, teyzen, halan yakınında kapalı kimse yok mu?

Bunlar zamanla aşılır inşallah . Ben de bikini giyen tatilde şortla gezen göbeği sırtı acık geçen bi kızdım etrafımda kapalı olanlar bile istemedi kapanmamı cünkü hepsi bilinçsiz kapalıydı. Ben yaptıysam sen de yaparsın inanıyorum, kimseyi dikkate alma sen önüne bak , önemli olan sensin canım :) şimdi böyle kapalı olmama çok şaşıyolar , arkadaşlarım bile her lafını ettiğimde senin kapanabileceğine hiç inanasımız gelmiyo nasıl yapcaksın diyodu, ama hiçbir şey imkansız değil... şimdi pardesü , kapsız çarsıya cıkmıyorum cok da rahatım valla . hatta açıkken ben nasıl öyle şeyler giymişim diye hayret ediyorum , çok pişmanım .

Canım İnşAllah en kısa zamanda içinde bulunduğun çelişkiden kurtulursun, anladığım kadarıyla sana destek veren kimse yok, hani annen, teyzen, halan yakınında kapalı kimse yok mu?
Hepsi kapali ama bilincli kapalilik degil onlarinki yani mesela annemin saci gozukuyor banada kapali giyin basini kapatmak en son is meslegini yap diyor off of

Masallah canim darisi basima, yarin okulla konusucam bolum degistirme gibi bir sansim olursa hemen kapanicam Allah kismet ederse

Bende kapanmak istiyorum. Beden eğitimi öğretmenliği okudum ve ailemin benden beklentisi var ya çalışamazsan diye korkuyolar. Nefsimi yenip kapanamıyorum ama çok istiyorum. Açık giyinen biriydim. Şimdi dikkat ediyorum ama dışarıya açık çıktığımda huzursuz oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…