• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapanan kreş aidatı

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
158
Iyi geceler arkadaslar koronavirus nedeniyle malum butun okul ve kresler kapatildi.Bugun okul grubuna kres sahibi hesap numarasini gonderip aylik ucreti belirttigi hesaba gondermemizi istedi zaten once ucret odenip sonra hizmet aliniyor.Su anda da ne zaman acilacagi belli degil acikcasi ucreti verip vermeme gibi bir zorunlulugumun olup olmadigini ogrenmek istiyorumm Varmi aranizda cocugu ozel krese giden sizde durumlar nasil

Yani senelik anlaştıysanız vermek zorundasınız. Gitmediği günleri kesemezsiniz. Kreşten komple almanız lazım ücret ödememek için.

Burda ay başı çekildi (Almanyadayim ben). Ama geri ödemek için burda ilk karar çıkarmaları lazım çünkü belediyenin kresi. Türkiyede nasıl bilmiyorum tabi

Aylık ödeniyor ve bir sözleşme imzalamadıysanız tabi ki ödemeyeceksiniz.
Hatta bu ayın ödendiyse yarı ücret iadesi olmalı.

benim oglum cok hasta oluyor bi hafta gitse iki hafta evde ozaman bile ödüyoruz. yazin bir ay yaz tatilindede ödedik... sanirim ödenir yasa cikana kadar

Iyi geceler arkadaslar koronavirus nedeniyle malum butun okul ve kresler kapatildi.Bugun okul grubuna kres sahibi hesap numarasini gonderip aylik ucreti belirttigi hesaba gondermemizi istedi zaten once ucret odenip sonra hizmet aliniyor.Su anda da ne zaman acilacagi belli degil acikcasi ucreti verip vermeme gibi bir zorunlulugumun olup olmadigini ogrenmek istiyorumm Varmi aranizda cocugu ozel krese giden sizde durumlar nasil
Bu mantıkla tüm kreşler gelecek ay iflas ederler. Malum hepsi şuan tatilde ama kira ve çalışan ödemeleri tatilde değil.
Biz ödeyeceğiz bu arada.

Ulkece zor bi donemden geciyoruz.
Calisanlarin parasini odemeleri lazim. Siz odeme yapmazsaniz bu nasil olacak?
Verilmeli bence.

Tabikide ödeyeceksiniz.
Kreş yıllık planını sizden gelecek paraya göre yaptı.
Sonuç olarak salgını onlar başlatmadı.
Orda çalışanların maaşlarını kesmiş olmak istemiyorsanız , ödeyin.

Ödememe kısmını hiç düşünmedim açıkçası. Biz okul ücretini aylık ödüyoruz. Odedikte.

Bizim bir tanıdığımızın kreşi var, o da kapatmak zorunda kaldı ve önceden aldığı paraları ailelere iade ediyor şimdi, ekonomik olarak da batmış durumda :(

Back
X