- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eeee satılacak sadece tarihi eserler kaldı,ne yapsınlar parasız mı kalsınlarYani kisacasi Kapalicarsiyi da satiyorlar. Artik halkin degil, parasi olan zenginin gidip gorebilecegi, hatta icinde yatabilecegi bir tarihi eser olacak. Zengin olmayanlar da alisverisini AVMden yapiversinler canim, kapalicarsi onlarin neyine, o kadar AVM bosuna mi yapildi..
Kapalicarsidan baslar bunlar, zorlanmadan isler yolunda giderse daha satilacak tarihi eser cok.. Topkapi Sarayindan satisa devam, Sarayburnunda sahane manzarasi var, iyi para getirir.. Hem Dolmabahce, Ayasofya, Beylerbeyi derken sattikca ekonomide de istikrar devam eder, kriz de ertelenmis olur, fena mi olur.. Evdeki mal bitince dusunuruz..
ben var ya ben.. safın önde gdeniyim.. o olta salladıkca ben ham yaptım delirdim.. dedıgın dogru konususn dursun..Yahu siz hala suna laf mi anlatmaya calisiyorsunuz?
Izinsiz bir civi bile cakilmamis bir yere.Bir insan bilgisiz olabilir ama bu kadar da bilmeden iskembeden sallamaz yahu.Neyse.Birakin ortada konussun :))