• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapalı tüplere rahim filmi çektiren var mı?

Umutlu1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
1.590
1.232
133
kızlar 2 tüpümde kapalı laporkopi ameliyatı oldum acılmadı maydanoz süt kürü yapıyorum bunun üstüne rahim filmi cektirmek istiyorum durumum yok devlet hastanesinde cekildecegim benim gibi tüplerinin kapalı oldugunu bilipde rahim filmi cektiren var mı cok agrıyor mu:(

Arkadaşım yeni çektirdi. Uyutup yapmalarını istedi. Uyandıktan sonra yok denecek kadar az ağrısının olduğunu söyledi. Ve o ay hamile kaldı.

Benim iki tüp de kapalı olabilir yazıyor raporda .. tüp açma işlemi için tekrar yaptırmam gerekecek sanırım keşke ikisini bir arada yapan bi yere gitseydim

Ben rahim filmi çektirdiğimde 2 tüpümde kapalı cıktı sonra laparoskopi ameliyatı oldum. Rahim filmi çekilirken cok hafif adet ağrısı gibi bir ağrı oldu okadar sonrasında hemen toparlandım canım

Bugün filmi gösterdim doktor laporoskopi yapmak istediğini belirtti çünkü tıkanıklık bu echomar da yapılan işleme tedavi veremeyebilirmiş geride dedi .. istersem hemen tüp bebek tedavisi tercih edebilirmişim ama ben iyice emin olunup tedaviye başlamak istiyorum işallah doğru karar veriyorumdur bir sonraki regl dönemimde gidip tarih alıcam sanırım .. işlem de aynı gün eve dönebileceğim anestezi altında bi işlem .. yaptıran varsa sormak isterim riski var mı yaptırmak mı mantıklı yaptırmadan tüp bebek tedavisi mi

Back