Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaş öncelikle şunu söylemek istiyorum kadınız ve çocuk sahibi olmak istiyoruz bende çocuk sahibi olmak istiyorum 2 yıldır doktora gittim sağ tüpün kapalı az geçiş war dedi ameliyat olmak istemiyorum bunun bi çözümü war mı
Merhaba arkadaş öncelikle şunu söylemek istiyorum kadınız ve çocuk sahibi olmak istiyoruz bende çocuk sahibi olmak istiyorum 2 yıldır doktora gittim sağ tüpün kapalı az geçiş war dedi ameliyat olmak istemiyorum bunun bi çözümü war mı
merhaba bazen çekim esnasında açılabiliyor canım clife ballı macun deneyebilirsin canım faydası olacaktır kesinlikle . ben ve cevremde bir çok kişi hamile kaldı ben kucağıma aldım darısı size inşallah