Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen burun kaldırılıp küçülünce ve kanatlara müdahale edilmeyince önden kanatlar daha geniş durabiliyor ama doktor silikondan diyorsa öyledir içiniz rahat olsunDün sabah kapalı teknikle burun estetiği oldum fakat delikler gözüme çok büyük göründü Zenci burnu gibi sanki, doktor içerideki silikonlardan öyle duruyor dedi ama bilemedim bu durum düzeliyor mu?
Doktor gerekirse delikleri küçültücem demişti ameliyat görüşmesinde fakat ameliyatta gerek duymamış acaba üşendi falan mı diyorum ama adamın mesleği bu niye üşensin değil miBazen burun kaldırılıp küçülünce ve kanatlara müdahale edilmeyince önden kanatlar daha geniş durabiliyor ama doktor silikondan diyorsa öyledir içiniz rahat olsun
Umarım küçülür bakalım...Daha dün olmuşsunuz emin olun tamponlar cıkınca 2 boy kücülüyor nerdeyse
Öyle dediyse ve küçültmediyse kafayı takmayın geniş durmazDoktor gerekirse delikleri küçültücem demişti ameliyat görüşmesinde fakat ameliyatta gerek duymamış acaba üşendi falan mı diyorum ama adamın mesleği bu niye üşensin değil mi
vardı benim 2 aydan falan sonra düştü sanırım baya kaldıkızlar estetikten sonra burnunuzun içinde dikiş var mıydı ele geliyor? ne zaman düştü o dikiş ipleri?
vardı benim 2 aydan falan sonra düştü sanırım baya kaldı
[/QUOTE
burnunuz ondan sonra indi mi baya burun ucu? ]
vardı benim 2 aydan falan sonra düştü sanırım baya kaldı
Dikkat etmedim açıkçası. Benim bahsettiğim dikiş burun deliğinin içindekiydi bu arada. Dışarda olan 2 haftada falan gidiyorpeki düşünce burun ucunuzu daha çabuk mu indi yani dikliği
burnunuz 3. aydan sonra indi mi peki? çok özür dilerim sorularla sıkıyorum ama çok korkuyorum burnum inmez diyeDikkat etmedim açıkçası. Benim bahsettiğim dikiş burun deliğinin içindekiydi bu arada. Dışarda olan 2 haftada falan gidiyor
Bu görüntü silikondan mıymış?Dün sabah kapalı teknikle burun estetiği oldum fakat delikler gözüme çok büyük göründü Zenci burnu gibi sanki, doktor içerideki silikonlardan öyle duruyor dedi ama bilemedim bu durum düzeliyor mu?
Ben göremedim, fotoğrafı nerede?Bu görüntü silikondan mıymış?
Fotoğraf yok anlattığına göre sordumBen göremedim, fotoğrafı nerede?
Evet aynen küçüldülerBu görüntü silikondan mıymış?
Bende çok korktum da oeki bana resim atar mısınız?Evet aynen küçüldüler
Son halimi özelden göndermiştim ama isterseniz ameliyattan sonraki fotoğraflarımdan da atayım içiniz rahatlarBende çok korktum da oeki bana resim atar mısınız?
Çok sevinirimSon halimi özelden göndermiştim ama isterseniz ameliyattan sonraki fotoğraflarımdan da atayım içiniz rahatlar
Nasıl küçülüyor? Bana doktor silikon burun deliği eşitleyici verdi ama bu da yuvarlak yapıyor deliklerini ne yapacağım bilmiyorum. Ben elips burun delikleri istiyorum.Evet aynen küçüldüler