- 5 Haziran 2013
- 1.157
- 79
- 163
dantelli de olur ,masa örtüsü resmi de beklerim varsa.Havlularım dantelli genelde sana olacakları akşam çeker atarım
beğenirsen takas yaparız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dantelli de olur ,masa örtüsü resmi de beklerim varsa.Havlularım dantelli genelde sana olacakları akşam çeker atarım
beğenirsen takas yaparız![]()
20 numara ayakkabida varmi ?6 kişilik masa için var mı yeni ya da az kullanılmış,haber beklerim havlu için .beğenmenize sevindim
teşekkür ederim dolgu topuk giyemiyorumCNM bnde bu reng var sadece denendi hiç giyilmedi 38 no ( çantalarım ve rujda var istersen atabilirim![]()
canım zahmet olmazsa olabilecek olanları atnasıl bir çnta düşünürsün
Canim bu kadar topukla yuruyemem ben duz bisey ariyorum daha cok bot tarzi
çizme ekledim ama sana uygunmudurki topugu çok degil 8 cm
tüh yaw sizinle bi takas yapamıcaz herhaldeCanim bu kadar topukla yuruyemem ben duz bisey ariyorum daha cok bot tarzi
Aradiklarim sadece burada olanlar denk gelmedi bir turluçizme ekledim ama sana uygunmudurki topugu çok degil 8 cm
tüh yaw sizinle bi takas yapamıcaz herhalde![]()
başka igne oyası varmıki elinde cnm?ve begendiklerimi konunda sordumAradiklarim sadece burada olanlar denk gelmedi bir turlu
bu ara cok takas yaptim baya azaldi aradiklarim
elin de yoksa uygun fiyatla veririm begendiklerini
Var havlu oyasi olarak ve tulbentte yapilmis varbaşka igne oyası varmıki elinde cnm?ve begendiklerimi konunda sordum