Bebek İkinci El Kapalı konu

[url=http://......./c25MCx] [/URL]

5-6 yaş mavi triko kazak 8 tl

V yaka kazak çok az giyildi 15 tl

Kot pantolon 5-6 yaş için 10 tl

CANIM HEPSİNİ KAÇA BIRAKIRSIN..birde kazakların kol ve beden boyu ile pantolonun bel paça boyunu ölçüp yazabilirmisin

CANIM HEPSİNİ KAÇA BIRAKIRSIN..birde kazakların kol ve beden boyu ile pantolonun bel paça boyunu ölçüp yazabilirmisin

Yarın ölçüp yazarım canım fiyatta yardımcı olurum ben öylesine yazdım daha sonra değiştirmek istedim ama değiştirilmiyor fotoğraf olduğu için

Pantolon bel 56 cm lastikli biraz daha açılma payı olur boyu 62 cm
mavi triko beden boyu 42 cm kol boy 36 cm koltuk altında biraz söküğü varmış iyice inceledim siz almayı düşününce almak istersen yarı fiyatı verirsin
lacivert kol 44 cm beden boy 44 cm
gri çizgili 45cm kol boyu 45cm beden boyu etiketinde 5 yaş yazıyor bununda koltuk altı biraz sökülmüş dikmişim buda yarı fiyatı olsun almak istersen
kırmızı v yaka 6-7 yaş yazıyor kol 44 cm beden boyu 50 cm
yeşil tişört kol 38 cm beden boyu 46 cm 5-6 yaş yazıyor
fiyatlarda indirim yaparım nede olsa kenarda duruyor senin de işini görsün:34:

mavi triko beden boyu 42 cm kol boy 36 cm koltuk altında biraz söküğü varmış iyice inceledim siz almayı düşününce almak istersen yarı fiyatı verirsin
gri çizgili 45cm kol boyu 45cm beden boyu etiketinde 5 yaş yazıyor bununda koltuk altı biraz sökülmüş dikmişim buda yarı fiyatı olsun almak istersen

Tesekkur ederim canim yiruldun benim icin..su an cocuklar uyuyor odada oglumun kiyafetleriyle karsilastiricam yarin haberlessek olur mu?insallah uyar boylari ve fiyatta da anlasiriz :)

Merhaba canim..mavi triko ve pantolon kucuk geliyor bize...lacivert kirmizi yesil ve gri kazaklari almak istiyorum..guzel bir fiyat soyle de anlasalim arkadasim...

$image.jpg $image.jpg $image.jpg
Bunlardan satılan var mı acaba? Üçünü almak istiyorum duruyorsa, birde kot pantolonun detay fotosunu :) kazaklarda solma tülerme var mı? Okulda giydirebilirim miyim mesela?

Eki Görüntüle 909879 Eki Görüntüle 909880 Eki Görüntüle 909881
Bunlardan satılan var mı acaba? Üçünü almak istiyorum duruyorsa, birde kot pantolonun detay fotosunu :) kazaklarda solma tülerme var mı? Okulda giydirebilirim miyim mesela?

Mavi kazak birazda az da olsa solma var size 5 tl ye verebilirim kkoltuk altığında söküğü var
gri kazağı alabilirsiniz solma yada tülerme yok kot pantolonu açık olarak çekerim sadece tek diz kapağında hafif bi renk değişimi var ama belli belirsiz okulda giydirebilirsiniz sorun olmaz :34:

Son düzenleme:
Allah bagislasin canim evlatlarini..20 de anlasalim nolur..ogluma ilk defa alicam burdan biseyler..kizima hep aldim da..sana olsun nasip :) kirma beni :)

Tamam olsun hadi ben zaten evden çıksın diye bu işe kalkıştım senin daha önce alışveriş yaptığını bildiğim için güvendim o yüzden veriyorum başkası olsa güvenemezdim özelden adersi ve hangi kargoyla göndermemi istiyorsan yaz canım pazartesi gönderebilirim ancak

Tamam olsun hadi ben zaten evden çıksın diye bu işe kalkıştım senin daha önce alışveriş yaptığını bildiğim için güvendim o yüzden veriyorum başkası olsa güvenemezdim özelden adersi ve hangi kargoyla göndermemi istiyorsan yaz canım pazartesi gönderebilirim ancak

Tamam canim tesekkur ederim..yalniz arkadasa gri kazagi alabilirsiniz demissin o benim alacaklarimin icindeydi..ozelden adresimi yazarim..ptt ile gonderirsen sevinirim.ptesi yada daha sonra olabilir farketmez canim sen ne zaman musait olursan..bende havaleni yapinca bildiririm canim..iyigeceler..

Mavi kazak birazda az da olsa solma var size 5 tl ye verebilirim kkoltuk altığında söküğü var
gri kazağı alabilirsiniz solma yada tülerme yok kot pantolonu açık olarak çekerim sadece tek diz kapağında hafif bi renk değişimi var ama belli belirsiz okulda giydirebilirsiniz sorun olmaz :34:

O zaman üçü 20 olsun olur mu? Pantolondada hafif değişme varmış madem. Birkaç yıkama sonrası belirgenleşir o.. Tamam derseniz özelime mailinizi atabilir misiniz?

Tamam canim tesekkur ederim..yalniz arkadasa gri kazagi alabilirsiniz demissin o benim alacaklarimin icindeydi..ozelden adresimi yazarim..ptt ile gonderirsen sevinirim.ptesi yada daha sonra olabilir farketmez canim sen ne zaman musait olursan..bende havaleni yapinca bildiririm canim..iyigeceler..

Yanlışlıkla olmuş canım ilk sen söyledin senin için ayırdım:34:

O zaman üçü 20 olsun olur mu? Pantolondada hafif değişme varmış madem. Birkaç yıkama sonrası belirgenleşir o.. Tamam derseniz özelime mailinizi atabilir misiniz?

Gri kazağı diğer arkadaş önceden söylemişti gözümden kaçmış canım istersen diğerlerine bak beğendiğin olursa olsun 20 tl olur onlarda yoksa ikisini uygun bi fiyata alırsın olur mu?

Son düzenleme:
Yanlışlıkla olmuş canım ilk sen söyledin senin için ayırdım:34:

Olabilir canim insanlik hali :) hepimiz yapiyoruz..sumdi telden giriyorum..kizim uyuyunca bilgisayardan girip ozeline adres bilgilerimi yazicam..sende odemeyi ne sekilde istiyorsun onu bildirirsin canim..

Back