• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Kapalı Komedonlarla Başımız Dertte Galiba

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

fk3009

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
307
1
296
Manisa
Kızlar bütün forumları okudum ama genel olarak sivilce lekeleri için tavsiyeler var..hatta bende bir çok tavsiye yazdım o forumlara.Ama benim en büyük derdim kapalı komedonlar yani siyah noktanın beyaz pürüz olarak görünenleri....
Çok çektim bunlardan.temizlettim,kendim temizledim,bir çok ürün kullandım ama yine çıkıyolar yine çıkıyolar.yüzümün belli bölgeleri pütürlü görünüyo onlar yüzünden.
Bu konuyu sadece onlar için açıyorum..ilaç tavsiye edelim birbirimize.çünkü maskeler falan işe yaramıyo.cilt soyucu da kullandım sivilceyi geçiriyo onlar kalıyo.doktora da gittim sivilce ilacı verdi komedonlarla ilgilenmedi bile..
Lütfen bu dertten yakınanlar ve çare bulanlar burda herşeyi paylaşalım..pürüzsüz ciltlerimiz olsun ;)
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ediyorum....
:içelim:

kulanmadıgım ürün kalmadı antıbıyotık verdi dr ama geçmiyor:kızgın:denize girınce gecer dıye düşünüyorum kurutur belkı güneşle birlikte:bbo:lekeler içinde maske yaptım faydası yookk:1no2:stresten dedı dr ben yagı yıyecekler kola tarzı asıtlı ıceceklerden uzak duruyorum bıde cok fazla makyaj yapmıyorum

hadi kızlar ya nerdesiniz?? bir çok kişi bu sorundan şikayetçi..herkes bildiği şeyleri yazsın lütfen.yazmaya üşenmeyin herkesin bi sorunu oluyo.burda yazıp paylaşmazsak kimse aradığına ulaşamaz

kimsenin yazmaya niyeti yok galiba!! hadi kızlar nerdesiniz yaa?? konu böyle kapanıp gidicek kimse yazmazsa

benim de aynen bu konuda sorunum var. gecmiyorlar, gecseler de tekrar cikiyorlar.
arada bir doktora gidip temizletip peeling yaptiriyorum geciyor ama sonra tekrar cikiyor. hele bir tane de gozumun altinda var o hic gecmiyor sinir oluyorum, doktor ona da dokunmuyor, goz diye. valla ben henuz bir care bulamadim, bulursaniz paylasin lutfen.

geçmiyor arkadaşlar bende dr.a gittim cilt soyucu verdi ama geçmedi bi arkadaşım salatalık kabuğu koy iyileşir dedi bana yaramadı ama ona yaramış.

ben dermatoloğa ve aynı zamanda güzellik uzmanı olan bir doktora kimyasal peeling için gittiğimde kapalı komedonlardan bahsettim sivilcem yok ama ondan daha çok rahatsızlık veriyor bu da geçer mi demiştim hiç merak etme çok güzel ve pürüssüz bir cildin olacak hepsi geçecek demişti... ama düzenli gidemedim... öyle kaldı..

şimdi %15 TCA kimyasal peeling die birşey var ondan almayı düşünüyorum.. sonuçta daha ucuza gelecek ve o da kimyasal peeling... başka türlü bunun geçeceğini hiç sanmıyorum..

doktorlar hep verdikleri ilacın geçireceğini söylüyolar ama yine olan bişey yok.sivilcenin çaresi var ama bu beyaz noktaların çaresi yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

cilt bakımı yaptırırken yoktu son zamanlarda özellikle çene bölgemde arttı bende senin gibi ne yapacağımı bilmiyorum çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın...

ya ne kadar doğru bilmiyorum ama göz altında oluşanların kolestrolün yüksek olması ile alakalı olduğunu duymuştm ve geçmiyolarmışfisfisfis

kızlar aynı dert bendede var. ne yapsam geçmiyor. tek çare sık sık cilt bakımı yaptırmak. bakımdan sonra 1 ay idare ediyor ancak tekrar çıkıyor. yalnız en son bir prof. muayene etti beni ve yumurtalıklarında po. ov olabilir dedi bunun üzerinede kadın doğum uzmanına gittim dediği doğruymuş. gerçekten bu kistler yapıyormuş bu yağ bezelerini. şimdi onları geçirmeye çalışıyorum. yalnız sakın siz sıkmaya kalkmayın lütfen. ben o hatayı çok yaptım. tam sıkılmazsa iltihaplı sivilceye dönüşüyor.

Benimde elmacık kemiği üzeründe vardı 2 tane...birini çok kuvvetle sıktım çıktı ve bir daha da olmadı...diğeri ne yapsam geçmedi, uzun süre durunca da kistleşiyormuş, bu yüzden estetik uzmanına göründim çünü sinir gelmişt, orda durmasından...dr ilaçlayarak iğne yardımı ile boşalttı...yerinde hiş biş yok şimdi..:))sanırım bunlar düzensiz beslenmeden oluyormuş...sevgiler...

arkadaşlar öncelikle bunları sıkmamanızı öneririmyasakkelime
ben 6 ay sivilce tedavisi gördüm ve anladığım en önemli şey ciltle ne kadar az oynanırsa cilt okadar çabuk iyileşir. şu anda ne hap nede ilaç kullanıorum sadece beyaz kil maskesi uyguluyorum ve daima pozitif düşünmeye çalışıorum:lepi: umarım sizinkilerde en kısa zamanda iileşir ama ilk iş kafada bitio inanın hepinizi selamlıorumhihoyyyt

evet cilde en büyük düşman cildi ellemek o beyazlardan bendede çıkıo arada eskiden dayanamaz sıkardım biraz iz kalırdı şimdi sabrediyorum bekliyorum 1-2 ay sonra hafiflio kabuk gibi oluo kendiliğinden soyuluo hem kendi soyulunca izde kalmıyo geçiyo hemen size tavsiyem ellemeden sabredin

Benim gozumun altinda boyle cikmisti. Biraz buyukce oldugu icin cok sinir oldum. sıkmaya calistim olmadi. Sonra sinir oldum ve onu tirnaklarimla iyice sikarak ve kaziyarak cikarttim. Biraz kanadi, kucuk bir yara oldu, sonra iyilesti gitti. Iz filan da kalmadi. Kurtuldum ondan. Yaptigim seyi tavsiye etmiyorum. Arkadaslarin dedigi gibi yuzumuzu fazla hirpalamak hic iyi degil. Ben bir anlik sinirle yaptim. Allah'tan daha da kotu olmadi bende. Siz denemeyin.

Back