Sivilceli Ciltler Kapalı komedonlar hk.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

lostsun

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
1.227
5
681
46
İstanbul
Arkadaşlar yüzümde kapalı komedonlar var beyaz renkte nasıl iyileştirip geçirebilirim.yardımcı olurmusunuz.dr.a gittim ilaç kullandım ama nafile.geçmedi.tecrübelerinizi bekliyoruma.s.

cilt bakımı yaptır.. ilac tedavini yarım bırakma bunun yanında peeling yaptırman işine yarayabilir..

Selam arkadaşlar komedonları azaltmanın yolu şu: önce cilt bakımına gidip o komedonları temizletip içlerini boşalttırın çünkü daha da büyüyerek sivilceye dönüşebilirler. Daha sonra ince tellerden oluşan yüz kesesi alın (sakın normal kese kullanmayın) bu keseyi aktarlarda bile bulabilirsiniz bazıları 3lü paketlerde satılıyor. Bu kese çok sert olduğu için ilk aldığımda sıcak suda bekletiyorum iyice yumuşuyor daha sonra banyoda muhafaza ettiğim için zaten o yumuşaklığı koruyor. Banyoda yüzünüz buhardan yumuşamışken bu keseyle ovalayın farkı göreceksiniz. ben bazen yüzüme buhar tuttuktan sonra da yapıyorum çok işe yarıyor :3:

Selam arkadaşlar komedonları azaltmanın yolu şu: önce cilt bakımına gidip o komedonları temizletip içlerini boşalttırın çünkü daha da büyüyerek sivilceye dönüşebilirler. Daha sonra ince tellerden oluşan yüz kesesi alın (sakın normal kese kullanmayın) bu keseyi aktarlarda bile bulabilirsiniz bazıları 3lü paketlerde satılıyor. Bu kese çok sert olduğu için ilk aldığımda sıcak suda bekletiyorum iyice yumuşuyor daha sonra banyoda muhafaza ettiğim için zaten o yumuşaklığı koruyor. Banyoda yüzünüz buhardan yumuşamışken bu keseyle ovalayın farkı göreceksiniz. ben bazen yüzüme buhar tuttuktan sonra da yapıyorum çok işe yarıyor :3:

kesinlikle çok doğru canım. ben de yaptım ve baya işe yaradı cildim düzelince bıraktım gerçi 9 aydır yapmıyorum ama artık sivilce veya komedon sorunum yok :) Cilt bakımı hakikaten çok iyi. Param oldukça düzenli olmasa da yaptırıyorum 100 tl verdiğim için baya zorluyor 50 tl yapan yerler var ama memnun kalmadım:)

Back
X