Gelinbaşı ve Gelin Tacı kapalı gelinlerin gelin başı (RESİMLİ)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiçbirini beğenmedim. hepsi helezon gibi. helezon olmayanın da tepesine tüy dikmişler.
napcam bilmem. tesettür ve gelinlik zor iş.

hiçbirini beğenmedim. hepsi helezon gibi. helezon olmayanın da tepesine tüy dikmişler.
napcam bilmem. tesettür ve gelinlik zor iş.

canım istersen ben sana yardımcı olurum sen nasıl bişeyler istiyosun elimde güzel modeller var senin düğün ne zaman 9 gün sonra kardeşimin düğünü var ona yapacağım modelide gönderebilirim

kafada tas varmış gibi ya da çok kabarık olmayanlar daha güzell ilk ikisi ehh:hulya:

canım istersen ben sana yardımcı olurum sen nasıl bişeyler istiyosun elimde güzel modeller var senin düğün ne zaman 9 gün sonra kardeşimin düğünü var ona yapacağım modelide gönderebilirim
yok benim daha ufukta bile yok bişi kaydirigubbakcemile3 ölesine bakıyorum işte, sağolun :ecrin_bebek:

heepppp heepp heppp aynı aynıı aynıı görmekden bıktım:olmaz:böyle şey.açık gelinlikk modellerini yeniliceklerine kapalıya önem versinler.birtane yok şöylee 'ahh evettt bu benim hayalimdeki tam tarzım diyip gelin olabilecegin.benim seneye.burdan bir arkadaşın gelinligine gözüm takıldı başkada yoooookkkkk.

heepppp heepp heppp aynı aynıı aynıı görmekden bıktım:olmaz:böyle şey.açık gelinlikk modellerini yeniliceklerine kapalıya önem versinler.birtane yok şöylee 'ahh evettt bu benim hayalimdeki tam tarzım diyip gelin olabilecegin.benim seneye.burdan bir arkadaşın gelinligine gözüm takıldı başkada yoooookkkkk.

gerçekten zor işmiş bu hiç düşünmemiştim daha önce ne oluyor böyle bir durumda diye...söylediğinde haklısın bununda üzerinde çalışmalı modacılar..sizde kendiniz tasarlayın diktirin öyle daha güzel madem modeller aynı...yapcak bişi yok bak yeni bir iş alanı doğabilir buradan yawww CADIARZU

baştakiler değilde üçve dört daha narin daha kibar ben öylelerinden hoşlanıyorum

bende gercekten hic birini begenmedim,kapalilar icin en guzeli normal onden turban uzerinede duvak,ben oyle yaptirmistim uc sene oldu evleneli ama hala iyiki oyle turban yaptirmisim diyorum,tayyipin gelinini duvaginin aynisiydi

Back