Kapalı Bayanlar İçin Balayı Otel Önerileri

Portakalagacim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
18
16
Kızlar merhabaa
2017 mayısın ilk Haftasında balayına gidecez inş. Kapalıyım ve bazı otellerin havuza girme konusunda sıkıntı çıkardığını duydum. Özellikle kapalıların gidip memnun kaldığı bir otel var mı acaba :KK64:

Kimeros Park Ma Bieche otel
Personel yerli turiste çok alışık, havuz konusunda hiç bir sorun yaşamadık.
Oteldeki animasyon ekibi ve garsonlar bile daha kapalı düzgün giyiniyordu.

otelden çok memnun kaldık, iki otel bağlantılı
kocaman bir bahçesi yer yer vakit geçirilebilecek bankları salıncakları var insanlar ile içiçe değilsiniz
otel karışık bir otel biz muhafazkar otelleri sevmiyoruz.
Bu normal otellerden biri ama dediğim gibi havuzlara annem haşema ile girdi personel yerli turiste alışık

otelden çok memnun kaldık, iki otel bağlantılı
kocaman bir bahçesi yer yer vakit geçirilebilecek bankları salıncakları var insanlar ile içiçe değilsiniz
otel karışık bir otel biz muhafazkar otelleri sevmiyoruz.
Bu normal otellerden biri ama dediğim gibi havuzlara annem haşema ile girdi personel yerli turiste alışık
Bende balayında ayrı ayrı havuza girmek istemiyorum canım o yüzden sordum karışık olması daha iyi bu durumda. Dediğin gibi sıkıntı yoksa tercih edebileceğimiz bi yer olabilir. Ben nişanlımla konuşayım bakalım aklında başka bi yer yoksa Oray'a gidebiliriz. Çok teşekkür ederim bu arada :KK66:

Durumunuz el verirse http://www.hepsivilla.com/
bu siteden bakın kiralık villalr vs var ve çok uygunlar ikiniz başbaşa hem havuz derdi olmaz
Evet canım dün bi konuda buna denk geldim. Ama güvenilir mi yer mi bilmiyorum. Siz gittiyseniz memnun kaldınız mı birde güvenilir bir yer mi? İlk defa Burda denk geldiğim için bilmiyorum ben

Evet canım dün bi konuda buna denk geldim. Ama güvenilir mi yer mi bilmiyorum. Siz gittiyseniz memnun kaldınız mı birde güvenilir bir yer mi? İlk defa Burda denk geldiğim için bilmiyorum ben
Ben ağustosta balayına çıkıcam bu villalardan birine gidicez kesinlikle ,kıskanç bir yapısı var çünkü :KK70:
Güvenilir olmasa bu kadar insan gitmez diye düşünüyorum bu hafta telefonla görüşmede yapıcaz :)

canım yorumunu ben de bekliyorum gittiğin villanın ismini de yazarsan mutlu olurum. ben başta villalara karar vermiştim ama etrafı çok ıssız ve güvenlik olmadığı için hırsızlık psikopatlık falan olursa diye korktum vazgeçtim

Ben ağustosta balayına çıkıcam bu villalardan birine gidicez kesinlikle ,kıskanç bir yapısı var çünkü :KK70:
Güvenilir olmasa bu kadar insan gitmez diye düşünüyorum bu hafta telefonla görüşmede yapıcaz :)
merhabalar, acaba gittiniz mi yorumlarinizi paylasabilir misiniz :) ben de ariyorum da bu sene mayis ayi icin :)

Canım bende Mayıs'ın ilk haftası gidecem inş,Fethiye Liberty Lykia Sentido yu ayarladık uzun araştırmaların sonucunda,bakalım inş güzel geçer :KK51:
Resimlerine ve puanina baktim simdi harika gorunuyor :) Umarim cok cok guzel vakit gecirirsiniz :)
Benim icin hem biraz pahali, hem de ickili yer tercih etmiyoruz o yuzden malesef uygun degil :/ Hala ariyorum bakalim :)

Merhaba
Bu yaz kemer tekirova tacunnisa oteldeydik. Alkolsùz her sey dahil calisiyorlar. Annem tesettürlü ve oraya gelenlerin de %90ı kapalıydı. Annem gerçekten çok rahat etti, denizi zaten mükemmel.

Resimlerine ve puanina baktim simdi harika gorunuyor :) Umarim cok cok guzel vakit gecirirsiniz :)
Benim icin hem biraz pahali, hem de ickili yer tercih etmiyoruz o yuzden malesef uygun degil :/ Hala ariyorum bakalim :)
İnş gönlünüze göre bi yer bulursunuz canım :KK68:içkili olduğuna dikkat etmemiştim,kullanmıyoruz ama belli oldu ya yapacak bişey yok :KK51:

X