- 20 Mart 2008
- 141.041
- 212.005
- 60
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
anacımm sen cesur hatunsun. yamaş paraşütüde yapmışsın. yok valla bende şans yok. ben yapsam çakılmıştım bunları:)2 sene önce binmek deneyimine eriştim. Müthiş bir şeydi. Kelimelerle anlatılmaz.
Bu gibi olaylar maalesef olabilme ihtimali olan durumlar.
Bizim pilotumuz çok başarılı ve keyifli bir gençti.
Umarım tekrar binmek nasip olur bana...
Asla unutulmaz asla...
anacımm sen cesur hatunsun. yamaş paraşütüde yapmışsın. yok valla bende şans yok. ben yapsam çakılmıştım bunları:)
Yaptım valla :)anacımm sen cesur hatunsun. yamaş paraşütüde yapmışsın. yok valla bende şans yok. ben yapsam çakılmıştım bunları:)
Bende binmek istiyorum okycim ,kısmet olmadı hiç,bir tek denizde muza bindim ondada suyun içine çakıldım
aa tesadüfün bukadarı bende denize çakıldıydım muzdayken
hayatım yamaç paraşütüne bin harika bir deneyim bir kere bindim fethiye ölü denizde inşallah tekrar binicem ve bu balonuda merak ediyom tabii offf off tatill deniz yüzmekkÇakılacak başka yerde yok zaten mecbur denize çakıldık
hayatım yamaç paraşütüne bin harika bir deneyim bir kere bindim fethiye ölü denizde inşallah tekrar binicem ve bu balonuda merak ediyom tabii offf off tatill deniz yüzmekk
açık denizde yüze biliyormusun nasipse ramazandan sonra açarız bizde sezonu zaten havalarda tam ısınmadıki tadlummİstiyorum aslında binmeyi,havada süzülmek muhteşem olur herhalde,fethiyeye gitmek lazım onun içinde kısmet olursa denemek isterim yani..Yüzmek deme bana çok özledim varya
açık denizde yüze biliyormusun nasipse ramazandan sonra açarız bizde sezonu zaten havalarda tam ısınmadıki tadlumm
Aman kimse ölmesin de...
Ucaga bile binemiyorum ben. İsyeri tam 4 yaz, 1 haftasonu antalya adam&eve otele goturdu personelini. Sirf ucakla gidiliyo diye gidemedim. Mesela sehir disinda egitimler oluyo, herkes ucakla,ben hizli tenle l
helal olsun buna binenlere...
delii ay allah korusunn kaslı maslı bir cankurtaran da yokki bizim memlekette..Yüzme biliyorum sorun yok yani,tabi denizin ortasında kalırsam ne yaparım bilememde
delii ay allah korusunn kaslı maslı bir cankurtaran da yokki bizim memlekette..
1 kere binseniz treni filan gözünüz görmez zaten,rahatlığıda cabası uçağın ..