- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Merhaba hanımlar balayı icin Kapadokyayi düşünüyoruz otel onerisinde bulunurmusunz otelin guzelligi o kadar onemli degil zaten tek yatmaya ve yemege geliriz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylül:)Ne zaman gidiceksiniz hangi ay?
Yaz ayları çok çok sıcak oluyor.
Mayıs ortası veya Eylülde gidin derim.
Tesetturluyum denizli biyer istemedim :)Tabi bunlar zevk ve tercih meselesi ama yaz ayı için Kapadokya bence iyi bir tercih değil.
Özel balayı villaları var.Tesetturluyum denizli biyer istemedim :)
Biz de ilk yıl ikinci tatil olarak kapadokyaya gitmiştik. Otelimiz Göreme'de Panoramic Cave Otel'di. Tavsiye edebilirim. Manzarası süperdi. Otel de güzeldi. Memnun kalmıştık. :)Merhaba hanımlar balayı icin Kapadokyayi düşünüyoruz otel onerisinde bulunurmusunz otelin guzelligi o kadar onemli degil zaten tek yatmaya ve yemege geliriz :)
Zaten 3 gunluk kalicaz zannetmiyorum sıkılcagmi fazla kalsaydik belki :)Kapadokya'da sıkılmayacak mısınız? Kara kuru denizsiz bir yer..
He 3 gün için ideal o zaman :)Zaten 3 gunluk kalicaz zannetmiyorum sıkılcagmi fazla kalsaydik belki :)
Oralar bana urkutucu geldi niyeyse DMelekler evinde kaldık eşimle çok güzeldi![]()
SinMerhaba hanımlar balayı icin Kapadokyayi düşünüyoruz otel onerisinde bulunurmusunz otelin guzelligi o kadar onemli degil zaten tek yatmaya ve yemege geliriz :)
Anladım tercih meselesiOralar bana urkutucu geldi niyeyse D
gezilecek yerleri sınırlı mı, kapadokya kosskocaman arazi :) ben 3 gün kaldım, gitmek istediğim birçok yeri sığdıramadım. hani 1 hafta olsa tamam insan sıkılır belki ama günübirlik sıkılmak için kendinizi bayağı kasmanız gerekKesinlikle tavsiye etmem biz günü birlik gittgmz halde skldik. Kafa dinlemelik yer hiç değil gezilecek yerleri de sınırlı bir süre sonra skiyor
Sin
Biz arabayla 2 saat dolaştık gezecek biyer bulamadık her yer aynı dağ taş :) Ha atmosferi guzel ona diyecek sözüm yok 2gun kalsam patlardim heraldegezilecek yerleri sınırlı mı, kapadokya kosskocaman arazi :) ben 3 gün kaldım, gitmek istediğim birçok yeri sığdıramadım. hani 1 hafta olsa tamam insan sıkılır belki ama günübirlik sıkılmak için kendinizi bayağı kasmanız gerek