Kapadokya

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Merhaba hanımlar balayı icin Kapadokyayi düşünüyoruz otel onerisinde bulunurmusunz otelin guzelligi o kadar onemli degil zaten tek yatmaya ve yemege geliriz :)

Tesetturluyum denizli biyer istemedim :)
Özel balayı villaları var.
Onları düşünebilirsiniz.
Ya da otellerde gizlilik sağlanmış yine havuzlu odalar var.
Kapadokya ya eylül sonunda bile gittiğimde oldukça sıcaktı, fenalık geldi.
Güneş altında gezmek, yürümek işkence oluyor.

Son düzenleme:
B8B7435E-CD56-4AB4-87D2-208DCABA061E.webp
Bir arkadaşım eşiyle bu otele gitmişti. Manzarası çok güzelmiş baya memnun kalmışlar. Araştırın isterseniz.

Merhaba hanımlar balayı icin Kapadokyayi düşünüyoruz otel onerisinde bulunurmusunz otelin guzelligi o kadar onemli degil zaten tek yatmaya ve yemege geliriz :)
Biz de ilk yıl ikinci tatil olarak kapadokyaya gitmiştik. Otelimiz Göreme'de Panoramic Cave Otel'di. Tavsiye edebilirim. Manzarası süperdi. Otel de güzeldi. Memnun kalmıştık. :)

Kesinlikle tavsiye etmem biz günü birlik gittgmz halde skldik. Kafa dinlemelik yer hiç değil gezilecek yerleri de sınırlı bir süre sonra skiyor
Sin

Kesinlikle tavsiye etmem biz günü birlik gittgmz halde skldik. Kafa dinlemelik yer hiç değil gezilecek yerleri de sınırlı bir süre sonra skiyor

Sin
gezilecek yerleri sınırlı mı, kapadokya kosskocaman arazi :) ben 3 gün kaldım, gitmek istediğim birçok yeri sığdıramadım. hani 1 hafta olsa tamam insan sıkılır belki ama günübirlik sıkılmak için kendinizi bayağı kasmanız gerek

Güzel bir şehir..
Kaldığımız otelin adını unuttum iyi mi :rolleyes:
Güllü bişeydi adı.
Ama biz 1 günde gezilebilecek her yerini gezdik ki sınırlı yerleri var 2.gün ayrıldık oradan sıkıcı biraz :confused:

Valla
gezilecek yerleri sınırlı mı, kapadokya kosskocaman arazi :) ben 3 gün kaldım, gitmek istediğim birçok yeri sığdıramadım. hani 1 hafta olsa tamam insan sıkılır belki ama günübirlik sıkılmak için kendinizi bayağı kasmanız gerek
Biz arabayla 2 saat dolaştık gezecek biyer bulamadık her yer aynı dağ taş :) Ha atmosferi guzel ona diyecek sözüm yok 2gun kalsam patlardim heralde

Back
X