Kapadokya miras hotel

Tevafukk

şükür sebebi yavrum..
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
591
347
Kızlar balayı içib ağvadan vazgeçip kapadokyayı duşunmeye başladık
Kapadokya miras otele daha önce giden varmı aranızda ?

Son düzenleme:
Bizde kapadokyadaydık balayımızda, harika bir yerdi. Terra cave diye bir otelde kalmıştık, çok güzeldi. Bahsettiğin yerde fotoda güzele benziyor. Ama burada dikkat etmen gereken şey nerede olduğu. Mesela bizim kaldığımız yer merkeziydi gündüz turlara katıldık, gece orda gezdik. Bir turda başka bir çiftle karşılaşmıştık onlarda balayındaymış onların kaldığı yer merkeze uzak dağın başında bir yermiş. Yani akşamları sadece otelde oturarak zaman geçirmek zorunda kalmışlar.Bu yüzden otelin yerini araştırın bence.
Kızlar balayı içib ağvadan vazgeçip kapadokyayı duşunmeye başladık
Kapadokya miras otele daha önce giden varmı aranızda ?

bende abimleri düğün hediyesi olarak kapadokya karlık evine göndermiştim. Biz fotoğraflara bakıp bayılmıştık yengemle. Gittiklerindede çok memnun kalmışlar. Ama balbazaar nin dediği gibi merkez olmasını önemsersen burası merkezde değilmiş sanırım. Her odanın ayrı bir konsepti var bir incele istersen. Bizde nişanlımla kapadokya düşünüyoruz ama malesef abim gitti diye karlık evine gidemicem utanırım

kızlar kapadokya da balayı ne kadara maal olur sizce? 3 günlük? ağustos ayında?

kaç gün kaldınız cnm? ağustos ayında sence kapadokya da balayı nasıl bi tercih
yol hariç 3 gün kaldık canım yeterli oldu bizim için, turlara katıldık zaten sonra kapadokya bitti :) 4-5 gün olsa sıkılırmışız onu farkettik. Kaldığımız yer harikaydı, otantik. Eylül ortasında gitmemize rağmen bayağı sıcaktı ağustosta nasıl olur bilemem. Sıcak ve güneş rahatsız etmiyorsa tercih edilebilir. Kaldığınız yerde sorun olmaz elbette ama gezerken sıcak yakıcı.

merhaba canimm ben kapadokyada yasiyorum sana onerim argos in cappadocia her odasnda varmi bilmiorm ama odalarnda havuzlari var ve gercekten ask yuvasiii :$

merhaba canimm ben kapadokyada yasiyorum sana onerim argos in cappadocia her odasnda varmi bilmiorm ama odalarnda havuzlari var ve gercekten ask yuvasiii :$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…