Kanuni sultan süleyman tüp bebek

Asel21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
566
745
53
Merhabalar arkadaşlar,

Kanuni hastanesinde ilk tüp bebek denememi yaptım sizlere biraz süreçten ve hayal kırıklığımdan bahsetmek istiyorum.

Rapor cıkardıktan sonra adetin ikinci günü kan testi ve ultrason muayenesiden sonra ilaçlar yazıldı ilaçları alıp tekrar hastaneye geliyorsunuz kullanımı anlatıyorlar.Sonrasında kontrol için çağırıyorlar her geldiğinizde kan testi ve muayene yapılıyor.Sabah 8.30 da orda olmanız gerekiyor,muayene için çok bekliyorsunuz doktorun gelmesi muayeneye başlaması zaten çok kalabalık opu ve transferide aynı doktor yapıyor.Bütün gün hastanedesiniz çalışanların tüm güz izin alması lazım.Doktora hiçbirşey soramıyorsunuz cevap vermiyo zaten sorsanızda sürekli bi azarlama modunda koyun gibi yat muayene ol kalk bekle.

Opu işlemi için gün verildi sabah 8 de ordaydım ama öğleden sonra operasyona alındım çok zor geçti çok ağrım oldu oturup kalkamadım ağrıdan nefesim kesiliyodu sanki hemşireye sorarak kaç yumurta toplandığını öğrendim.

1 gün ara verip ertesi gün transferle ilgili bilgilendirilmek için tekrar çağırıldım 4 ü döllenmiş 3 tane kalmış ellerinde 2 si transfer olucak dediler ne zaman dedim bugün dediler ben şok oldum tabi daha ağrılarım geçmemiş karnım şiş hareket edemiyorum.

Transfer için beklemeye başladım öğleden sonra işleme alındım masaya bile yatarken destek aldım hareket edemiyordum çünkü ve doktor Burak Yücel geldi ağrıdan kıvranırken karnıma ultrasonla bastırıyorlardı sadece ah diye bi tepki verdim doktor azarladı ben insan değilim çünkü canım yanamaz sonra kalktı tam kapıdan çıkarken tutma ihtimali %10 dedi ve gitti benim ağrım acım hayallerim söz konusu ama onun için bu kadar basit işte.

Sonuç tabiki negatif ağlamaktan içim çıktı benim deneyimim böyle..

Opudan sonra 1 gün arayla transfer olması doğrumu sizce daha kendimi toparlamamışken çok uzun oldu hakkınızı helal edin.

Son düzenleme:
Resmen sok icinde okudum verilmis sadakam varmis benim o zaman yoksa ben de bu ay orda baslycaktim aslinda dosya hazirlik asamasindaydik ama benim amh dusuk oldugu icin yumurtalarimin heba olmasini istemiyordum devlette . Ozelde tedavime basladim bugun 3. Gunu ignelerimin cok uzuldum sizin durumunuza ya gercekten oyle ordakilere ilk gittigimde muyane etti ama agizlarindan cimbizla kelime aliniyor resmen. Devlet diye bu kadar da ilgisiz olunmaz sonucta insanlar bi umutla geliyor herkesin ortak derdi var . Yardimci olsalar bilgilendirseler ne alâ ama ben de iyi ki orda devam etmemisim

evet verilmiş sadakan varmış iyiki bırakmışsın orayı insan gibi davranılmıyo doğru düzgün bi açıklama yok umutlarım hayallerim emeğim çektiğim acıyamı yanayım insan yerine konmadığımamı bilemedim

Şuan nereye tedaviye basladın ? Rabbim emeklerini boşa cıkarmasın inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına al

Senin yumurtalsrin topladigi gunun ertesi gunu transfer cok sacma degil mi ya daha yumurta bölünmemiş bile oluyor .saka gibi
Gop tup bebekmerkezinde basladim zar zor parayi bi araya getirdik .insalllahhh bizim emeklerimizin karsiliigi saglikli hayirli evlatlar olur

yumurtalarım toplandı bi gün ara ertesi gün transfer ben ilk defa böyle bişey duydum o günden beri araştırıyorum hiç rastlamadım. Rahim daha iyileşmedi bile ne oldu neden oldu anlayamadım bile Arada kaynadım sanırım ne acı.

fiyatlar nasıl canım orda ? çok kalabalık bi yermi

amiin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar

Bana da cok sacma geldi ya resmem kurbanlik gibi davraniyorlar ordakiler hastalara hepsinin burnu havada sanirsin nerde calisiyorlar.
Cok kalabalik bi yer degil sakin bir yer
Fiyati 8.750 ilaclar haric
Insallaahh insalllaahh

Bana da cok sacma geldi ya resmem kurbanlik gibi davraniyorlar ordakiler hastalara hepsinin burnu havada sanirsin nerde calisiyorlar.
Cok kalabalik bi yer degil sakin bir yer
Fiyati 8.750 ilaclar haric
Insallaahh insalllaahh

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın Allah a havale ettim

raporlu fiyatmı peki bu birde ilaçlar ne kadar tutarmış ortalama

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın Allah a havale ettim

raporlu fiyatmı peki bu birde ilaçlar ne kadar tutarmış ortalama
Bizim sigortamız olmadigi icin raporsuz fiyati bu ama sigortaniz varsa ilaclari uyguna alabilirsiniz . Ilaclar da ortalama 3-4 bin arasiymis . Ben 4 gunluk igne kullanicam cumartesi kontrol ignelere 955 verildi hastane kendisini veriyor igneleri

Bu pskojiyi yasamamak icin artik hep ozele gidiorum. Cunku kavga ettim guvenlik felan giriyordu araya o derece. Allah cezalarını versin onların, tip okumuşlar ama insan olamamislar.. Şerefsizler

Bizim sigortamız olmadigi icin raporsuz fiyati bu ama sigortaniz varsa ilaclari uyguna alabilirsiniz . Ilaclar da ortalama 3-4 bin arasiymis . Ben 4 gunluk igne kullanicam cumartesi kontrol ignelere 955 verildi hastane kendisini veriyor igneleri

çok yakın o hastane bana gidip bi konussam aslında iyi olur

tüp bebek konusunda hiç yorumuna rastlamadım şimdiye kadar sen tavsiye ilemi gittin

Bu pskojiyi yasamamak icin artik hep ozele gidiorum. Cunku kavga ettim guvenlik felan giriyordu araya o derece. Allah cezalarını versin onların, tip okumuşlar ama insan olamamislar.. Şerefsizler

en iyisini yapmışsın ben bu kadarını tahmin etmiyodum açıkçası çok canım sıkkın çok

Allah hayırsıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini

nerde tedavi oldun bende 2.ye özele gidicem

çok yakın o hastane bana gidip bi konussam aslında iyi olur

tüp bebek konusunda hiç yorumuna rastlamadım şimdiye kadar sen tavsiye ilemi gittin
Doktorum murat keskin instagramina bak canli dogum gerceklestirmisler cogunlukla. Tavsiye uzerine gitmedim tesadufen instagramda reklami cikti karisimiza hem bize de yakin oldugu icin tercih ettim ama sana da oneririm bu 8750 paketin icinde birsuru islem dahil

bende araştırıyım çok sağol raporlu fiyatına bakarım ben akşam iş çıkışı gitsem geç olur telefonla bi şansımı denerim bilgi almak için

Ulun Uluğ da tedaviye başladım canım tavsiye ederim, gercekten cok iyi insan.. Paramın son kuruşuna kadar helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…