Kanuni Sultan Süleyman Devlet Hastanesi

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Arkadaşlar Merhaba
Ben 31+3 günlük hamileyim. Önümüzdeki hafta Allah izin verirse hastaneye gidip çalışabilir raporu alıcam ve 5 hafta daha çalışmayı planlıyorum tabi kısmetse.
Hamileliğim boyunca sürekli özel bir hastanede yaptırdım kontrollerimi ancak doğumumu kanuni sultan süleyman hastanesinde yapmayı planlıyorum.
Sebebi ise kadın doğum hastanesi olması, branşlarının bu olması, en önemliside yeni doğan için yogun bakım ve küvez ünitelerinin olması.
Özel hastanede doğum yaparsam sırf para kazanmak adına gereksiz birsürü şey yapmalarından korkuyorum sonuçta neyin ne oldugunu bilmiyoruz gerekli derlerse
mecburen tamam dicez. Örnek verecek olursam şuan gittiğim hastanede arkadaşım doğum yaptı bebeği küveze almamız gerek dediler arkadaşımda tamam alın dedi
10 saat küverde kaldı 12 saat dolmadan çıkardılar. 12 saati geçseydi devlet karşılıyordu ama hastanenin para kazanması için böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar.
Bende daha önce aynı yerde bir operasyon geçirdim. Operasyon öncesi konuşugumuz rakamla sonrası arasında baya bir fark vardı. Bu sebeplerden dolayı korkuyorum.
Artık devlet hastaneleride zaten özel gibi çok temiz, tamam çok ilgili değiller ama olsun o kadar kalabalık normal yani.
Benim size sorak istediğim şu;
Kanuni sultan süleyman devlet hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz....
32. haftada çalışabilir raporumu devlet hastanesinden mi alayım orda doğum yapacağım için yoksa sürekli gittiğim özelden mi alayım bişey farkedermi? ...

Kanunu Sultan Süleyman hastanesi hakkında yorum yapamıyacağım, bilmiyorum. Ama size tavsiyem devlet hastanesinden şaşmayın. Maddi kazanç sağlamak için bir sürü gereksiz şeylerle paranızı alır, saçma sapan şeyler söyleyip de canınızı sıkabilirler ki yapmadıkları şey değil. Eltimin bebeğine özel hastane 3 aylık hamile iken kesinlikle almamız gerek bebek sakat dediler, inanın akıllarına öyle bir girdiler ki ben ve eşim sakın öyle bir şey yapmayın herşeyden önce günah, Rabbim ne verirse onu kabulleneceksiniz diye zar zor ikna ettik. Sonuç şu anda 1,5 yaşında güzeller güzeli, zeka küpü bir oğlan çocuğu.

Cnm yorumun için çok teşekkür ederim. Bende böyle düşünüyorum.

merhaba. allah izin verirse ben de kanuni sultan süleyman hastahanesinde doğum yapacağım. doğumunuzu orada mı yaptınız? nasıl geçti? cevap yazarsanız sevinirim. teşekkürler.

Hayır orda dogum yapmadım. Daha doğrusu yapmaya cesaret edemedim duyduklarımdan sonra. Hayırlı dogumlar cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…