Kantoron yağıni kayganlaştırıcı olarak kullanmak

nazzzzxxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
88
11
19
Reglin 13 .günü ve ben yorgun olduğum için çok odaklanamicam diye kantoron yağı sürmüştüm vajina dışına çokta işe yaradı ama bu spermleri etkiler mi öldürür mü yani hamile kalmak istiyorum

Reglin 13 .günü ve ben yorgun olduğum için çok odaklanamicam diye kantoron yağı sürmüştüm vajina dışına çokta işe yaradı ama bu spermleri etkiler mi öldürür mü yani hamile kalmak istiyorum
Korunmasız ilişkiye girdiğiniz için suan hamile kalma riskiniz var . Herhangi bir yag sürme işlemi koruma yöntemi değildir.

Tam hatırlamıyorum ama kantoron yağının zararı yok diye biliyorum

Korunmak için değil zaten hamile kalmak istiyorum bı zararı olur mu kantoron yağının yani spermler olur mu bide ben ustteydim
Kantaron zararlı bir diye biliyorum ben hatta kullanımı sınırlı olmalı vücutta her gün surulmez eczanede satilanlardan neden almadınız daha güvenli sperm öldürücü bir etkisi yok bu durumda ama ph i bozabilir

X