KANTESTİ

Canım benım ınsallah sende hamılesındır. kendımı hıc adet olmus gıbı hıssetmıyorum ama yerlesme kanaması daha az olmuyor mu ne bıleyım kırmızı renkte olurmu garıbıme gıden sadece ıdrardan sonra kan akıyor ya cok cok az batmıs ped benım adetım boyle olmaz kı suan gercekten ne yapacagımı bılmıyorum ev tasıyoruz suan doktora nasıl gıdıcem bılmıyorum hersey ust uste geldı. bende ısterım yerlesme kanaması olsun ama yerlesme kanamasından bıraz daha yogun kırmızı

bak sana diyim eğer hamile değilsende üzülme sonuçta rabbim vereceği zamanı biliyor inan bnde idrar testini yaptığımda negatif çıktığında ümitsizliğe kapılmadım hayırlısını istiyoruz allahtan bnm çok arkadaşım var hiç bir sorunu olmadığı halde kaç ay snra hamile kalıp bebeklerini sağlıkla doğuran bekleyeceğiz bizde o zmanı bu ay olmaz diğer ay olur sen allaha bırak işini ev taşıyoruz dedin acaba ağır birşeyler mi kaldırdın

tabıkı canım cok tsk ederım mesajların ıcın Allah gonlune gore versın ınsallah en kısa zamanda o guzel duyguyu yasarsın ve melegını alırsın kollarına bende dahıl henuz temızlık yapıyoruz canım ya tasımaya baslamadık

ustune cok cok usuyorum kızlar yaa bu ay ne oldu bana

sen yinede dikkat et cnm ya eminim yaşıyacağız bir gün o duyguyu umudunu kaybetme ben bebeğimi kaybettim ki ilk seferde olmuştu blki şimdi bekleyeceğiz ama olsun kısmet

n
sen yinede dikkat et cnm ya eminim yaşıyacağız bir gün o duyguyu umudunu kaybetme ben bebeğimi kaybettim ki ilk seferde olmuştu blki şimdi bekleyeceğiz ama olsun kısmet
herseyın hayırlısı canım benım olur ınsallah olur. Acaıp usuyorum ya kan desen akıntı gıbı hıc hıssetmıyorum bıle suan degısen bısey yok emlakcıyı beklıyorum sımdı evde cıkacagım eve bakmaya gelecekler yenı kıracılar ordan dıger eve temızlıge gıdıcem nasıl yapıcam bılmıyorum endıselıyım bırazda dusuk mu aceba gercekten. eger oyleysede yapacak bırsey yok

ah keşke ihmal etmesen bir hastahenin aciline gitsen hemen kadın doğum uzmanı olan nöbetçi bence kendini çok yorma sana yardımcı olacak kimse yok mu

ah keşke ihmal etmesen bir hastahenin aciline gitsen hemen kadın doğum uzmanı olan nöbetçi bence kendini çok yorma sana yardımcı olacak kimse yok mu
var canım sagolsunlar esımın halası ve kaynım ben eve gıdene kadar camları sılmısler enıste beyde boya yapıyor. Az bıraz bıseler yaptım bende agrı kesıcı ıctım kasık agrım azaldı cok sukur galıba adet oluyorum artık bellı ettı kendını kırmızılar... Ama pes etmek yok sende pes etmıceksın basarıcaz :) bebıslerımızı alıcaz kucagımızaa. Esım gıdelım dıyor hastaneye ama gerek kalmadı artık sanırım ...

tabi ya pes etme arada bir bende diorum bu ay kalmam die sonra bir ümitleniyorum inan rabbim vereceği zamanı biliyor onun vakti gelmeden ne yapsak boş inş en güzel zmnda alırız sağlıklı bebelerimizi kucağımıza sende içni daraltma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…