Arkadaşlar inşallah hamilesinizdir :) Ben de anlatayım belki yardımcı olur :) 26 nisanda adet oldum, çok az kanamam oldu o sıra incir kürü yapıyordum ondan kaynaklıdır dedim.Sonra 21 mayıs da olacaktım olmadım hem idrar hem kan testi yaptım çıkmadı. 2 ay geçti hala olmuyordum bir daha gittim kan testi verdim yine çıkmadı,negatif. En son 4 haziranda gittim kan testine yine negatif. 15 haziranda adet döngüm gelmişti ama görünürde hiçbir şey yoktu.Çok sıkılmıştım kan vere vere kollarım morarmıştı. Test yapmadım fsh sorunum olduğu için hiç gecikmeyen adetim belki artık gecikecekti diye düşünürken 24 haziranda sabah kalktım evde kalan son idrar testimi aldım ellerim ayaklarım titreye titreye testi yaptım ve salisede kopkoyu çift çizgihem de iki tane :) Hemen hastahaneye gittik 1000 lerde kan testim geç döllenmeymiş hem de ne geç . Sözün özü geç döllenme mümkün kızlar ben de fazlasıyla oldu. İlk gebeliğimde de olmuştu kızım 1 hafta geriden geliyordu şimdi 3.5 yaşında :) 2. hamileliğime gelince maalesef yürümedi.8. haftada kürtaj oldum.Gelişimi 6. haftada kalmıştı.Her şey Rabbimden,sual olunmaz .