Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ZANNETMIYORUM DERKEN CNMzannetmıyorum
benımde çıkmıştı daha önce gec döllenmedır falan dıye düşündüm ama hamıle degıldım malesefZANNETMIYORUM DERKEN CNM
CNM AMA ADETIMIN OLDUGU SAGLIK OCAGINDA KAN TESTI YAPTIRDIM NEGATIF CIKTI OLSA CIKMAMZMIYDIhamile kalmadan bir önceki ay 5 gün geciktim hamileyim sandım sonradan hasta oldum ama sonraki aydada gecikme oldu bu sefer hamileydim. bir kaç gün daha bekle bakalım
Canim ben 9 gün sonra test yapmistim öyle çikmistiSLM KIZLAR ADETIM GECIKMEZDI BENIM BUGUN 5 Cİ GUN AMA BEN ADET GUNU TEST YAPTIM 0.100 CIKTI YANI NEGATIF ACABA HAMILE OLMA SANSIM VARMI AGRI SIZI YOK SADCEEE GOGUSLERIM TAŞ GIBI KAN TESTI BGARNTILI DEGILMI
CNM ONDAN ONCE CIKMA<MI BENIM ARKADASIM ADETINE BIR HAFTA KALA IDRAR TESTI ILE OGRENDI BEN ADET GUNU KAN TESTI YAPTIM AMA GÖGUSLERIM E DOKUNAMIYORUM TEK BELIRTI BU BENIM BOYLE OLMAZDIDA SASIRSDIMCanim ben 9 gün sonra test yapmistim öyle çikmisti
Bekle canim degerler yukselebilir. Baktin olmadin yine yaptir kan testi. Yinede kaptirma kendini fazla. Ama dedigim gibi degerler yukseledebiliyor ilk dusuk cikip.SLM KIZLAR ADETIM GECIKMEZDI BENIM BUGUN 5 Cİ GUN AMA BEN ADET GUNU TEST YAPTIM 0.100 CIKTI YANI NEGATIF ACABA HAMILE OLMA SANSIM VARMI AGRI SIZI YOK SADCEEE GOGUSLERIM TAŞ GIBI KAN TESTI BGARNTILI DEGILMI
CNM UMITLENMEK DEGILDE NEDEN ADET OLMADIGIMA SASIRIYORUMBekle canim degerler yukselebilir. Baktin olmadin yine yaptir kan testi. Yinede kaptirma kendini fazla. Ama dedigim gibi degerler yukseledebiliyor ilk dusuk cikip.
Tatlim ya hamilesin yada baska bir nedenden kaynaklanıyor olabilir bekle bakalim benimde bugun adet gunumdu olmadim bende bekliyorum hayirlisi test icin erken oldugunu dusunuyorum. insallah meleklerimiz bizimledir ..CNM UMITLENMEK DEGILDE NEDEN ADET OLMADIGIMA SASIRIYORUM
İNSALLAH CNM SENIN KACIN CI BEBGIN OLACAK INSALLAH KESIN SONUCU BANA BILDIR BENIM 4 YASINDA BIR KIZIM VARTatlim ya hamilesin yada baska bir nedenden kaynaklanıyor olabilir bekle bakalim benimde bugun adet gunumdu olmadim bende bekliyorum hayirlisi test icin erken oldugunu dusunuyorum. insallah meleklerimiz bizimledir ..
Tabiki bildiririm canim. Henuz ilk cocugum olacak hayirlisiyla 3 aydir korunmuyoruz 3 hafta once hafif pembe kanamam oldu yerlesme kanamasi diye umitleniyorum bende. Gaz sancim var ve tukuruk salgim fazlalasti suphelendim bende esim iki gundur ruya goruyorum diyor hamilesin sen. Dun idrar testi yaptim negatifİNSALLAH CNM SENIN KACIN CI BEBGIN OLACAK INSALLAH KESIN SONUCU BANA BILDIR BENIM 4 YASINDA BIR KIZIM VAR
hayırlısı olsun ınsllahTabiki bildiririm canim. Henuz ilk cocugum olacak hayirlisiyla 3 aydir korunmuyoruz 3 hafta once hafif pembe kanamam oldu yerlesme kanamasi diye umitleniyorum bende. Gaz sancim var ve tukuruk salgim fazlalasti suphelendim bende esim iki gundur ruya goruyorum diyor hamilesin sen. Dun idrar testi yaptim negatif
insallah canim :)hayırlısı olsun ınsllah
Canim benim her ay gecikiyodu dikkate almadim yine hasta olcm diye onun icin o kadar bekledim 9 gun sonra yaptim testi öncesinde cikar muhtemelen herkes adet gecikmesinin ilk gunu ögreniyor.bi doktora git kesin sonuc alirsin icin rahat ederCNM ONDAN ONCE CIKMA<MI BENIM ARKADASIM ADETINE BIR HAFTA KALA IDRAR TESTI ILE OGRENDI BEN ADET GUNU KAN TESTI YAPTIM AMA GÖGUSLERIM E DOKUNAMIYORUM TEK BELIRTI BU BENIM BOYLE OLMAZDIDA SASIRSDIM