• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KANTESTİ

hilaliko

Papatyam
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
1.086
196
83
SLM KIZLAR ADETIM GECIKMEZDI BENIM BUGUN 5 Cİ GUN AMA BEN ADET GUNU TEST YAPTIM 0.100 CIKTI YANI NEGATIF ACABA HAMILE OLMA SANSIM VARMI AGRI SIZI YOK SADCEEE GOGUSLERIM TAŞ GIBI KAN TESTI BGARNTILI DEGILMI

hamile kalmadan bir önceki ay 5 gün geciktim hamileyim sandım sonradan hasta oldum ama sonraki aydada gecikme oldu bu sefer hamileydim. bir kaç gün daha bekle bakalım

hamile kalmadan bir önceki ay 5 gün geciktim hamileyim sandım sonradan hasta oldum ama sonraki aydada gecikme oldu bu sefer hamileydim. bir kaç gün daha bekle bakalım
CNM AMA ADETIMIN OLDUGU SAGLIK OCAGINDA KAN TESTI YAPTIRDIM NEGATIF CIKTI OLSA CIKMAMZMIYDI

Canim ben 9 gün sonra test yapmistim öyle çikmisti
CNM ONDAN ONCE CIKMA<MI BENIM ARKADASIM ADETINE BIR HAFTA KALA IDRAR TESTI ILE OGRENDI BEN ADET GUNU KAN TESTI YAPTIM AMA GÖGUSLERIM E DOKUNAMIYORUM TEK BELIRTI BU BENIM BOYLE OLMAZDIDA SASIRSDIM

hamıle degılsın doktora gıt bende de adetım tam olmadı gıttım hıc bırsey cıkmadı ustune görme falan dıye dusundum ama degılmıs heralde kı ılac yazdı kullanmaya basladım

SLM KIZLAR ADETIM GECIKMEZDI BENIM BUGUN 5 Cİ GUN AMA BEN ADET GUNU TEST YAPTIM 0.100 CIKTI YANI NEGATIF ACABA HAMILE OLMA SANSIM VARMI AGRI SIZI YOK SADCEEE GOGUSLERIM TAŞ GIBI KAN TESTI BGARNTILI DEGILMI
Bekle canim degerler yukselebilir. Baktin olmadin yine yaptir kan testi. Yinede kaptirma kendini fazla. Ama dedigim gibi degerler yukseledebiliyor ilk dusuk cikip.

CNM UMITLENMEK DEGILDE NEDEN ADET OLMADIGIMA SASIRIYORUM
Tatlim ya hamilesin yada baska bir nedenden kaynaklanıyor olabilir bekle bakalim benimde bugun adet gunumdu olmadim bende bekliyorum hayirlisi test icin erken oldugunu dusunuyorum. insallah meleklerimiz bizimledir ..

Tatlim ya hamilesin yada baska bir nedenden kaynaklanıyor olabilir bekle bakalim benimde bugun adet gunumdu olmadim bende bekliyorum hayirlisi test icin erken oldugunu dusunuyorum. insallah meleklerimiz bizimledir ..
İNSALLAH CNM SENIN KACIN CI BEBGIN OLACAK INSALLAH KESIN SONUCU BANA BILDIR BENIM 4 YASINDA BIR KIZIM VAR

İNSALLAH CNM SENIN KACIN CI BEBGIN OLACAK INSALLAH KESIN SONUCU BANA BILDIR BENIM 4 YASINDA BIR KIZIM VAR
Tabiki bildiririm canim. Henuz ilk cocugum olacak hayirlisiyla 3 aydir korunmuyoruz 3 hafta once hafif pembe kanamam oldu yerlesme kanamasi diye umitleniyorum bende. Gaz sancim var ve tukuruk salgim fazlalasti suphelendim bende esim iki gundur ruya goruyorum diyor hamilesin sen. Dun idrar testi yaptim negatif

Tabiki bildiririm canim. Henuz ilk cocugum olacak hayirlisiyla 3 aydir korunmuyoruz 3 hafta once hafif pembe kanamam oldu yerlesme kanamasi diye umitleniyorum bende. Gaz sancim var ve tukuruk salgim fazlalasti suphelendim bende esim iki gundur ruya goruyorum diyor hamilesin sen. Dun idrar testi yaptim negatif
hayırlısı olsun ınsllah

CNM ONDAN ONCE CIKMA<MI BENIM ARKADASIM ADETINE BIR HAFTA KALA IDRAR TESTI ILE OGRENDI BEN ADET GUNU KAN TESTI YAPTIM AMA GÖGUSLERIM E DOKUNAMIYORUM TEK BELIRTI BU BENIM BOYLE OLMAZDIDA SASIRSDIM
Canim benim her ay gecikiyodu dikkate almadim yine hasta olcm diye onun icin o kadar bekledim 9 gun sonra yaptim testi öncesinde cikar muhtemelen herkes adet gecikmesinin ilk gunu ögreniyor.bi doktora git kesin sonuc alirsin icin rahat eder

kizlar kafam cok karisik.benim hikayem biraz farkli.6 ay once altiaylik bebegimi kaybettim,bu ay korunmayi birakmisdik,cok umutluydum.dun regl gunumdu olmadi test yaptim negativ.bugun tekrar yaptim negativ.cok kotu oldum ya.

Back