Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kantdan leceim..
- Konu Sahibi deryainci
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- 323
- 13 Aralık 2008
- 2.027
- 16
- 158
- 45
- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- 323
aynen kaşıntı yokken birden kaşındırmaya başlıyor. hatta vajinamdan içerisi de kaşınıyor. delircek gibi oluyorum. 1 1.5 saate geçiyor ama.. canım bir de hap kullandın mı sen? ben fitil kullanamam işte bekar olduğum için. ama bakire değilim o yuzden de doktora gitmek istemiyorum anlar da fitil verirse diye.hap da geçirir mi ki
- 13 Aralık 2008
- 2.027
- 16
- 158
- 45
- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- 323
evet fluzole mu ne dimi hap da..teklik ve ikilik şeklinde vardı. ben ikiliği aynı anda yuttum kaşıntıdan ölücektim..kremde kaşındırmaya devam ettikçe daha çok kaşıyoruz daha da tahriş oluyo orası. nasıl düzelicek anlamadım ben bu işi. fitilsiz bi kurtuluş ve acil bi kurtuluş lazım
E
EU3
Ziyaretçi
Merhabalar ,
bir aylık evliyim ve 3 gündür
genital bölgemde acaip bir kaşntı var.... batışma şeklinde..
sizce ne olabilir yıkadığımda su tuttuğumda bir 10dk geçiyor ve sonrasında yine aynı....
bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim tşk.
Mantar yada enfeksiyon büyük bir ihtimalle genelde yeni evlilerde görülebiliyor bu şikayetlerr en kısa zamanda jinekolok gitmen gerekir geçmiş olsunşakkıdı
- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- 323
[/B]
i:çok üzgünüm:nşallah canım endişelenmemek elde değil kısır bile kalabiliriz Allah korusun
:)))))))))) aynen çok kötü bir durum
inşallah hemen kurtutluruz canım
i:çok üzgünüm:nşallah canım endişelenmemek elde değil kısır bile kalabiliriz Allah korusun
bu mantar illeti zaten fazla antibiyotik kullanmaktanda oluyor..doktorlarda antibiyotiği basıyo..ben de aynı dertten şikayetçiyim..artık bıktım hiç çözümü yok mu bunun..geçmiyo hep tekrarlıyor..kansere bile çare buluyolar bir mantara çare bulamadılar...hep aynı ilaçlar..aynı ağlayan bebeğin ağzına bal çalmak gibi bişey..ama çocuk sonra yine ağlıyor..üzülerek sölüyorum arkadaşlar bunun çaresi yok..mantar bikere içeri girdiyse çıkışı yok..
stres yüzünden de oluyor yani benimki o yüzdenmiş. evlenmiş ya da evlenmemiş bayanlarda da görülen bir hastalık. geçen kış ben de oldum mantar. okula bile gidemedim. kaşınma nöbeti geliyordu resmen. suya değdirme, ben bir süre iç çamaşırı bile giymedim. Beyaz peynir kesiği gibi top top akıntılar oluyordu bende. zaten en şiddetli aşamasıymış o. bir krem kullandım 3-4 günde geçti. geçenlerde yine tekrar edecek gibi oldu önlemimi aldım. geçmiş olsun, tedavi olmazsan çok çekersin hemen doktora git bence.
evet evet travazolmüş çok kaşındırıyor ya ilk 1 saat. normal olmadığnı düşünüyorum.. bir de fitil kullanmadan vajinadaki kaşıntıdan nasıl kurtulucam.. dün 2 tane de hap yuttum üstelik
canım batıkon yada bıokadın al mutlaka al cok ıyı gelecek
aynen kaşıntı yokken birden kaşındırmaya başlıyor. hatta vajinamdan içerisi de kaşınıyor. delircek gibi oluyorum. 1 1.5 saate geçiyor ama.. canım bir de hap kullandın mı sen? ben fitil kullanamam işte bekar olduğum için. ama bakire değilim o yuzden de doktora gitmek istemiyorum anlar da fitil verirse diye.hap da geçirir mi ki
canım bakıre değilsen neden fıtıl kullanamıyorsunkı bn bakıre olduğum için fıtıl değil ilacını verdı ama sen değilsen dr mutlka gozuk yok ıllada gozukemem dıyosan eczacıya danış uygun bı fıtıl al daha etkılı oluyomuş bırde batıccon dıye antıseptık sıvı var 7-8lıra bişi mucıze su kesınlıkle kullan derım
- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748