• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kantdan leceim..

ben de de hamilelikle başladı, arada travocort sürüyorum biraz rahatlatıyor ama gebelik nedeniyle uzun süreli kullanamıyorum. ne sıkıntılı bişey bu yaa.

karbonatlı su gerçekten inanılmaz rahatlatıyor
daha 10 dk. önce yaptım süper iyi geliyor... kaşıntı azalıyorrrr

krem beni iyice kaşındırıyor ilk 1 saat ya =S doğal mı bu sizde de oldu mu travazol dü ismi de

evet evet travazolmüş çok kaşındırıyor ya ilk 1 saat. normal olmadığnı düşünüyorum.. bir de fitil kullanmadan vajinadaki kaşıntıdan nasıl kurtulucam.. dün 2 tane de hap yuttum üstelik

evet bende krem sürüyorum ama krem dediğn gibi çok kaşındırıyor... kaşıntı yokken sürdüğümde kaşıntı başlıyor
acaba normalmi yoksa yanlış mı bende anlamadım bilen varsa lütfen yardımcı olur mu

aynen kaşıntı yokken birden kaşındırmaya başlıyor. hatta vajinamdan içerisi de kaşınıyor. delircek gibi oluyorum. 1 1.5 saate geçiyor ama.. canım bir de hap kullandın mı sen? ben fitil kullanamam işte bekar olduğum için. ama bakire değilim o yuzden de doktora gitmek istemiyorum anlar da fitil verirse diye.hap da geçirir mi ki

ben fitil kullanamadım ama sen kullanabilirsin
özel bir hastaneye gidersen sorun olmaz soru bile sormazlar..
hap bir tane verdi doktor onu kullandım iyi geldi ama 1 haftalıkmış daha bir haftam geçmedi

evet fluzole mu ne dimi hap da..teklik ve ikilik şeklinde vardı. ben ikiliği aynı anda yuttum kaşıntıdan ölücektim..kremde kaşındırmaya devam ettikçe daha çok kaşıyoruz daha da tahriş oluyo orası. nasıl düzelicek anlamadım ben bu işi. fitilsiz bi kurtuluş ve acil bi kurtuluş lazım

:)))))))))) aynen çok kötü bir durum
inşallah hemen kurtutluruz canım

Merhabalar ,
bir aylık evliyim ve 3 gündür
genital bölgemde acaip bir kaşntı var.... batışma şeklinde..
sizce ne olabilir yıkadığımda su tuttuğumda bir 10dk geçiyor ve sonrasında yine aynı....
bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim tşk.

Mantar yada enfeksiyon büyük bir ihtimalle genelde yeni evlilerde görülebiliyor bu şikayetlerr en kısa zamanda jinekolok gitmen gerekir geçmiş olsunşakkıdı

bu mantar illeti zaten fazla antibiyotik kullanmaktanda oluyor..doktorlarda antibiyotiği basıyo..ben de aynı dertten şikayetçiyim..artık bıktım hiç çözümü yok mu bunun..geçmiyo hep tekrarlıyor..kansere bile çare buluyolar bir mantara çare bulamadılar...hep aynı ilaçlar..aynı ağlayan bebeğin ağzına bal çalmak gibi bişey..ama çocuk sonra yine ağlıyor..üzülerek sölüyorum arkadaşlar bunun çaresi yok..mantar bikere içeri girdiyse çıkışı yok..

stres yüzünden de oluyor yani benimki o yüzdenmiş. evlenmiş ya da evlenmemiş bayanlarda da görülen bir hastalık. geçen kış ben de oldum mantar. okula bile gidemedim. kaşınma nöbeti geliyordu resmen. suya değdirme, ben bir süre iç çamaşırı bile giymedim. Beyaz peynir kesiği gibi top top akıntılar oluyordu bende. zaten en şiddetli aşamasıymış o. bir krem kullandım 3-4 günde geçti. geçenlerde yine tekrar edecek gibi oldu önlemimi aldım. geçmiş olsun, tedavi olmazsan çok çekersin hemen doktora git bence.

aynen kaşıntı yokken birden kaşındırmaya başlıyor. hatta vajinamdan içerisi de kaşınıyor. delircek gibi oluyorum. 1 1.5 saate geçiyor ama.. canım bir de hap kullandın mı sen? ben fitil kullanamam işte bekar olduğum için. ama bakire değilim o yuzden de doktora gitmek istemiyorum anlar da fitil verirse diye.hap da geçirir mi ki

canım bakıre değilsen neden fıtıl kullanamıyorsunkı bn bakıre olduğum için fıtıl değil ilacını verdı ama sen değilsen dr mutlka gozuk yok ıllada gozukemem dıyosan eczacıya danış uygun bı fıtıl al daha etkılı oluyomuş bırde batıccon dıye antıseptık sıvı var 7-8lıra bişi mucıze su kesınlıkle kullan derım

ailenin yanında fitil kullanamayız hani bekar halimizle hiç birimiz :utangac: travazol iyi gelmeye başladı kaşıntım baya azaldı. inşallah geçicek.2 günde bitirdim ilacı nerdeyse

bende evlendıgım ayda yakalandım mantara..

ama kasıntısız mantar..kaydirigubbakcemile3

15 gun yok 5 gun var sonra kayboluyor durup durup tekrar baslıyor ...

kaç çesıdı var bılmiyorum ama her türlüsü işkence sanırım..akannehir

ben mantar olduğnu fark etmeden çok mantar atlattım galiba =/ top top akıntılar ve kaşıntı olurdu. 2 güne geçerdi

Back