Kantdan leceim..

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
Merhabalar ,
bir aylık evliyim ve 3 gündür
genital bölgemde acaip bir kaşntı var.... batışma şeklinde..
sizce ne olabilir yıkadığımda su tuttuğumda bir 10dk geçiyor ve sonrasında yine aynı....
bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim tşk.

Mantar enfeksiyon sanırım deryacım.Su tutma sakın.Çünkü su mantarı çoğaltır...Ayrıca vajinal yıkama da hiçbir zmn yapmaman gerekir...

Bir jinekoloğa gitmen lazım canım.Genelde fitil ya da antibiyotik veriyorlar kremle...

Mantar olabilir,
mutlaka bir jinekoloğa gidin,size uygun bir ilaç verecektir...
sevgiler...

doktora gideceğim ama neden oldu ki ...

canım ama su rahatlatıyor...
mikrop kaptıracak birşeyde yapmadım ki vajinal yıkama hiç yapmadım doktora gitmeyede çok çekiniyorum offffffffffff

Hımmmm yeni gelinimiz yeni gelin hastalıklarından birine yakalanmış mantar olmuşsun büyük bir ihtimalle cnm.
Hemen bir kadın doğum uzmanına git fitil veriyorlar tek kullanımlık olanlardan hemencik geçiyor.
ıhmal etme sakın çünkü kocişinede bulaşır.Tedavi oluncaya dekte ilişkiye girmeyin tatlım.

Sürekli o bölgeyi kuru tutmaya çalış,duştan sonra iyice kurula ve bir süre üzerine elbise giy çamaşırını giyme.
Pamuklu çamaşırları tercih et sentetik giyme sakın tatlım.

offf daha başıma gelecek var galba yeni gelin hastalıklarından biri dedin ((((
zaten dokunamaz ki çok yanıyor allahtan eşim anlayışlı.....
aslında sürekli temiz ve kuru tutmaya çalışıyorum.... olacak varsa engel olunmuyor demekki

eveeeet aramıza hoşgeldinvereliniortak, kadın olmak böyle birşey işte. Mantarmış enfeksiyonmuş uğraşır dururuz sürekli.

Kuvvetle muhtemel mantar var. Su tutma, çamaşırına çok dikat et asla ıslak bırakma, pamuklu çamaşır seçmeye özen göster. Doktora gitmeden de geçmez bu meret. Ben 15 yıldır çekiyorum neredeyse, daha 1 ay önce gittim aynı şikayetten bir sürü şey kullandım geçemedi meret:mymeka:

Neden oldu sorusuna gelince,
birçok sebebi var aslında,
havuz,hamam,ütülenmemiş
iç çamaşırı,kullandığınız antibiyotik
hatta hatta eşinizden bile geçebilir arkadaşım...

su tutmamak gerektigini inan yeni ogrendim,bendede oldumu su tuttummu bi kac dakka rahat ederdim,ama yapmamam gerekiyomus demek,,daha gecenlerde atlattim,3 gunluk bi fitille geciyo ,ama bikac ay sonra gene geliyo,sinir bise,,,,laelaelaelaelae

hoş buldummmmm ama bu hastalıkları sevmedim ben
inşallah çabuk atlatırım oturamıyorum bile ...... iş yerinde çok zorlanıyorum ...

Neden oldu sorusuna gelince,
birçok sebebi var aslında,
havuz,hamam,ütülenmemiş
iç çamaşırı,kullandığınız antibiyotik
hatta hatta eşinizden bile geçebilir arkadaşım...

peki anladım hepsine dikkat edeceğim kişisel temizlik yetmiyor anladığım kadarı ile dikkatte önemli

su tutmamak gerektigini inan yeni ogrendim,bendede oldumu su tuttummu bi kac dakka rahat ederdim,ama yapmamam gerekiyomus demek,,daha gecenlerde atlattim,3 gunluk bi fitille geciyo ,ama bikac ay sonra gene geliyo,sinir bise,,,,laelaelaelaelae

bende yeni duydum vezaten daha önce başıma gelmmemişti
ama soğuk su çok rahatlatıyordu anlıkta olsa yapmayacağım

tamam yapmayalimkaydirigubbakcemile5gecmis olsun ve ALLAH bi yastikta kocatsin canim,,yerimseniben

aaa bide aklinda olsun ,sakin bu durumda iken cinsellikten sakin,esinede gecebilir,,,,,,

ilac kullan ondan sonra,,,,,,,,,,,,yerimseniben

tamam yapmayalimkaydirigubbakcemile5gecmis olsun ve ALLAH bi yastikta kocatsin canim,,yerimseniben

aaa bide aklinda olsun ,sakin bu durumda iken cinsellikten sakin,esinede gecebilir,,,,,,

ilac kullan ondan sonra,,,,,,,,,,,,yerimseniben

amin canım inşalah bir an önce geçerrr

yok zaten eşim çok anlayışlı dünden beri doktora gidelim diye başımın etini yiyor
ve hiç birşey istemiyor.....
çok sağol canımm

öncelikle geçmiş olsun. zamanında önlemini almazsanız ilerler kronikleşir. hem evli hem de olmayanlar için tavsiyem iç çamaşırınızı günlük değiştirin ve ütüleyin hatta temiz bir bez parçasını dayanabileceğiniz kadar ütüleyin ve iç çamaşırınızın içine koyun. bi de dayanabileceğiniz kadar sıcak suyun içine bildiğiniz karbonatı katın (pastaya katarız ya) eritin ve o suyla tahret alın yani genital bölgenizi yıkayın. gün içinde bir kaç defa yapılabiliyor. ben bunları annemden öğrendim ve il zamanlarda işe yarıyo, ilerlediğinde ise en azından rahatlatıyo.

ben 1 aydır falan yeni fark ediyorum. kronikleşme olmuşmudur..çok endişeliyim 2 gündür geçmiyor tedaviye başlayalı 2 gün oldu

gecmiş olsun canım bendede olmuştu doktora gittim iltihap olmuş ve bu iltihap gebe kalmayıda engelliyor bana ikitane ilaç verdi birtanesini vajenadan alıyorsun fitil digeride hap ve bu ilaçları kullanırken ilişki yasak sen doktora git ve iç çamaşırı ıslak saklama üstünde ve pamuklu olsun iç çamaşırın

Evlendikten yaklaşık 3 ay sonra aynen ben de kaşınmaya başladımdelikafadulden
Hemen doktoruma koştum. Yeni evli kadınlarda olabiliyor dedi. Ultrasonla da baktı mantarmış. Bir fitille hallettik. 3 senedir tekrarlamadı çok şükür. Allahım o nasıl bir kaşıntıydı yakafamçokkarıştı

Bendede vardı ama dr bi çare bulamadı yani ilaç yazdı ama çare olmadı sonra kendiliğnden geçti

ben fitil kullanamam kızlar ama içi de çok kaşınıyor ya duramıyorum parçalıycam güya krem sürüyorum ilaç.. ama o daha da çok kaşındırıyor.. dün iki tane hapı da birlikte yuttum üstelik.. ama geçmiyoo :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…