Mantar olabilir,
mutlaka bir jinekoloğa gidin,size uygun bir ilaç verecektir...
sevgiler...
Mantar enfeksiyon sanırım deryacım.Su tutma sakın.Çünkü su mantarı çoğaltır...Ayrıca vajinal yıkama da hiçbir zmn yapmaman gerekir...
Bir jinekoloğa gitmen lazım canım.Genelde fitil ya da antibiyotik veriyorlar kremle...
Hımmmm yeni gelinimiz yeni gelin hastalıklarından birine yakalanmış mantar olmuşsun büyük bir ihtimalle cnm.
Hemen bir kadın doğum uzmanına git fitil veriyorlar tek kullanımlık olanlardan hemencik geçiyor.
İhmal etme sakın çünkü kocişinede bulaşır.Tedavi oluncaya dekte ilişkiye girmeyin tatlım.
Sürekli o bölgeyi kuru tutmaya çalış,duştan sonra iyice kurula ve bir süre üzerine elbise giy çamaşırını giyme.
Pamuklu çamaşırları tercih et sentetik giyme sakın tatlım.
eveeeet aramıza hoşgeldinvereliniortak, kadın olmak böyle birşey işte. Mantarmış enfeksiyonmuş uğraşır dururuz sürekli.
Kuvvetle muhtemel mantar var. Su tutma, çamaşırına çok dikat et asla ıslak bırakma, pamuklu çamaşır seçmeye özen göster. Doktora gitmeden de geçmez bu meret. Ben 15 yıldır çekiyorum neredeyse, daha 1 ay önce gittim aynı şikayetten bir sürü şey kullandım geçemedi meret:mymeka:
Neden oldu sorusuna gelince,
birçok sebebi var aslında,
havuz,hamam,ütülenmemiş
iç çamaşırı,kullandığınız antibiyotik
hatta hatta eşinizden bile geçebilir arkadaşım...
su tutmamak gerektigini inan yeni ogrendim,bendede oldumu su tuttummu bi kac dakka rahat ederdim,ama yapmamam gerekiyomus demek,,daha gecenlerde atlattim,3 gunluk bi fitille geciyo ,ama bikac ay sonra gene geliyo,sinir bise,,,,laelaelaelaelae
peki anladım hepsine dikkat edeceğim kişisel temizlik yetmiyor anladığım kadarı ile dikkatte önemli
bende yeni duydum vezaten daha önce başıma gelmmemişti
ama soğuk su çok rahatlatıyordu anlıkta olsa yapmayacağım
tamam yapmayalimkaydirigubbakcemile5gecmis olsun ve ALLAH bi yastikta kocatsin canim,,yerimseniben
aaa bide aklinda olsun ,sakin bu durumda iken cinsellikten sakin,esinede gecebilir,,,,,,
ilac kullan ondan sonra,,,,,,,,,,,,yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?