Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kantaron yağının faydaları
- Konu Sahibi seclusion
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben sarıyı 1 hafta kullandım izlerim için ama birden sivilceler çıktı büyük büyük ve ben de kullanmayı bıraktım, sivilcem yoktu bu yağ sayesinde artık bir sürü var.bunun olması normal mi?
şuan yosun yağına başladım bu da sanki sivilce çıkardı, napmam gerekiyo bi fikir verebilir misiniz?
kantaron yağını ilk kez geçen sene memlekette bi tanıdığımız vermişti anneme, annemin yüzünde yıllar öncesinde bir yanıktan sonra hassasiyet oluşmuştu. güneş ışığında kızarmalar soyulmalar özellikle burnunda, ve sivilceler çıkıyordu sanki ergen sivilcesi gibi.. bu sebeple o hanım tavsiye etmişti hatta evde kendi yaptıkları yağdan vermişti. sarı kantaron yağı (rengi kırmızı oluyor) annem kullanırken ilk başlarda normalde olanlardan çok daha fazla sivilce çıkardı, ama annem kullanmayı kesmedi ve bi müddet sonra sivilceler tamamen geçti ayrıca kızarmalar ve soyulmalar da geçti. artık uzun yıllardır olmadığı kadar düzeldi cildi. bence yüzde sivilce çıkarmasının nedeni deri altını temizlemesinden kaynaklanıyor. kullanmaya devam edildiği taktirde geçeceğinden eminim... bu yağı öğrendikten sonra artık pek çok şeye kullanıyoruz ve daima fayda sağlıyor... inanılmaz bir şifa kaynağı..............şutarafagitti
bende karden marka aldım sarı kantaron ama rengi kırmızı bacaklarımda batık izleri var acaba sürsem düzelirmi diye düşünüyorum?
ya ben de bu yağı batık izlerim için almayı düşünüyorum..sen faydasını gördün mü acaba ve hangi rengini kullandın? sarı mı kırmızı mı?
bende kullandım bu yağı ama yara üzerine... açıkcası pek bi faydasını görmedim hem ben öle dışardan felan satın almadım hatayda yapıyorlarmış oradan birisi getirdi hakikisi derler ya öle işte...
hem öle koyu bişi de değil belki cilde felan iyi geliyordur ama benim yara üzeri aynı...
hem öle koyu bişi de değil belki cilde felan iyi geliyordur ama benim yara üzeri aynı...
- 28 Şubat 2008
- 6.908
- 34
- 358
- 35
ßu qün kantaron yağı aldım kızlar
yeni doğum yaptım ve qöbeğimde çatlaklarım var onlar için kullanıcam
inşallah faydasını qörürüm
internetten araştırdım bi çok şeye faydası varmış
yanık lekesini sivilce ve sivilce lekesini vs .. de qeçiriyormuş bilqiniz olsun
ben çatlaklarıma faydasını qörürsem tekrar yazarım...
yeni doğum yaptım ve qöbeğimde çatlaklarım var onlar için kullanıcam
inşallah faydasını qörürüm
internetten araştırdım bi çok şeye faydası varmış
yanık lekesini sivilce ve sivilce lekesini vs .. de qeçiriyormuş bilqiniz olsun
ben çatlaklarıma faydasını qörürsem tekrar yazarım...