20 gün kadar önce yüzümdeki kılcal damarları tedavi ettireyim dedim ama yanık oluştu ve kabuklar döküldü. Şimdi bu yanıkların izi kaldı. Bepanthene merhem sürüyorum ama geçmiyor. Kantaron yağı iyi gelir mi? Üstelik 4 Mayıs' ta da nişanım var.
annem zeytinyağının içine kantaron bitkisini atıp güneşte 1-2 hafta bekletti kırmızı bı renge büründü bana ilaç olduğunu her şeye iyi geldiğini söylemişti sanırım aynı şeyler
yatalak ninem var. bir yıla yakın zamandır kolunda yatak yarası vardı. yara el büyüklüğüne ulaştı. bir sürü ilaç denedik hiç bir faydasını göremedik. en son yaranın üzerinde çatlaklar oluşup yara geceliğine ordan da yatağa akmaya başlayınca, başka çareler aramaya başladık. aktara bitkisel yağları sordum. bana kantaron yağını önerdi. 3,5 ytl ye aldığım yağ mucize yarattı. 10 gün sonra çatlaklar kapanıp kurumuştu. 1 ayın sonunda yaranın kara mor rengi yavaştan açılmaya yer yer ten rengine dönüşmeye başlamıştı. ve üstelik hala aldığım 1. şişe yağ bitmemişti.
kantaron yağı hem yatak yarasını iyi ediyor hemde yeni yaralar oluşmasını önlüyor.
yatalak ninem var. bir yıla yakın zamandır kolunda yatak yarası vardı. yara el büyüklüğüne ulaştı. bir sürü ilaç denedik hiç bir faydasını göremedik. en son yaranın üzerinde çatlaklar oluşup yara geceliğine ordan da yatağa akmaya başlayınca, başka çareler aramaya başladık. aktara bitkisel yağları sordum. bana kantaron yağını önerdi. 3,5 ytl ye aldığım yağ mucize yarattı. 10 gün sonra çatlaklar kapanıp kurumuştu. 1 ayın sonunda yaranın kara mor rengi yavaştan açılmaya yer yer ten rengine dönüşmeye başlamıştı. ve üstelik hala aldığım 1. şişe yağ bitmemişti.
kantaron yağı hem yatak yarasını iyi ediyor hemde yeni yaralar oluşmasını önlüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?