annem zeytinyağının içine kantaron bitkisini atıp güneşte 1-2 hafta bekletti kırmızı bı renge büründü bana ilaç olduğunu her şeye iyi geldiğini söylemişti sanırım aynı şeyler
canım verdiğin faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim. öpüyorum seni:1yes2:
evet canım bu yağ öğle elde ediliyormuş zaten biyerde okumuştum almaktansa böle yapmak daha iyidir canım. ne güzel bende yapacam bak özendim şimdi:))))))
canım havalar ısındı güneşte yapmak lazımmış başlayabilirsinailem ayvalıkta oturuyor oralarda ot kültürü fazla biberiye de ağrı kesici özelliği var ben bunlara pek inanmazdım adetlerim çok sancılı geçiyordu adetten önce annem bana biberiya kaynatıp içiriyordu ve gerçekten ağrım kalmadı çok şaşırmıştım hatta denemek için içmediğim zamanlar oldu o zamanda ağrıdan kıvrandım
teşekkür ederim her bal cım sen ne aralıklarla kullanıyorsun haftada 2 defa yeter mi sence?
evet canım doğru diyosun keşke bende ege bölgesinde falan yaşasaydım ne güzel zeytinlik heryer. ucuz ve doğal zeytinyağları var. bence nescafeyi günde 1 fincana düşürmekle başlıyabilirsin işe. onun dışında demlenmiş ısırgan otu çayı içebilirsin içini kanını temizler. sivilcelerin oluşumunu engeller cildine canlılık verir kan yapar. bunu tavsiye ederim bide bahsettiğimiz yağlardan kullanabilirsin. buğday yağı,kayısı çekirdeği yağı, yosun yağı, çay ağacı yağı, kantaron yağı... bunlar cildi besler ve canlandırır sivilcelerin oluşumunu engeller. en etkilileri sivilce için yosun ve çay ağacı yağı.. tavsiye ederim canım.Doğal beslenmek cildi ciddi anlamda destekleyip güzelleştiriyor. İzmirde yaşarken cildimle ilgili sorunlarım olmazdı.çünkü çoğu yediğmiz şey sebze ve otlardı. Bursaya geldiğimden beri bunlardan yoksun yaşıyorum senağlama
Özelllikle son yıllarda nescafe tüketimim bi hayli arttı.Sigara kullanmadığım ve yaşımdan bayaaa bi genç gösterdiğim halde yüzümün eskisi kadar düzgün olmadığının farkındayım.senağlama
makyaj yapmıyorum fondoten pudra filan kullanmıyorum ama ilt gözeneklerim açıldı. birde sivilcelerim artmaya başaladı ve geçtikten sonra bile izleri kalıyor. nasıl yok ederim hiç bilmiyorum.bi fikri olan var mı?
canım ayrıca geçen gün kantaron bitkisinin kendisini aldım. suna hanımın tarifidir bu 1 su bardağı suya bir tutam kantaron at 5 dakika kaynat süz.dondur. sabah akşam 1 tane yüzünde dolaştır. sabah kini 30dk sonra yıka ve güneş koruyucusuz dışarı çıkma. akşamkini yüzünde bırakabilirsin üzerine kantaron yağı ve buğday yağıyla masaj yapıyorum ben. bunuda dene bence çok iyi kurutuyo kantaron losyonu varolana sivilceleri... deneyin canlarım tavsiye ederimşutarafagitticanım verdiğin faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim. öpüyorum seni:1yes2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?