Mutlaka doktora gidin. Aksine dogum kontrol haplari adet duzenlenmesi icin verilir. Doktora gitmeniz en iyisi. Biz burdan ne kadar yorum yapsakta bos :)
Namus belasina gardaş  Sen neden banlanmistin ki?
Ayrica doktora gidin gerçekten de. En doğrusunu o soyleyecektir..
Ben yine anlamadım bişey. Bu aralar konuları anlamakta zorlayorum.Namus belasina gardaş  
Konu sahibi arkadas dogum kontrol hapindan baska haplarda duzensizlik yapar. Antibiyotik kullandiysan
Bende baya efor sarfettim anlamak icinBen yine anlamadım bişey. Bu aralar konuları anlamakta zorlayorum.
Geçmiş olsun harbim, toptan gittiniz o konudan.
haramda sifa yokturKırmızı Şarap. Bir arkadasımın annesi yıllarca bir cok sey yapmış,kansızlıktan kurtulamamış. En son gecen yıl bir doktor her aksam yemeğin yanına bir kadeh kırmızı şarap iç demiş. Kadın dini yönü kuvvetli de bir kadındı ama mecbur kalınca içti. Ve su an kansızlık problemi düzelmiş durumda. Ama tabiki siz öncelikle bir doktora gidiniz.
haramda sifa yoktur
haramda sifa yoktur
yaptiginiztavsiyeye dair bir makale ve veya herhangi bir bilimsel belge gosterebilir misiniz?Allah vermesin ama sağlık oldu mu işin ucunda her neyse iyi gelen onda şifa vardır. Ayrıca sizi hiç ilgilendirmez. Buna sağlık problemini yaşayan karar verir. Ben sadece bildiğim bir seyi paylaştım. Her yere dini karıştırmayın lütfen,ayıp.
yaptiginiztavsiyeye dair bir makale ve veya herhangi bir bilimsel belge gosterebilir misiniz?
hangi kansizliga hangi sarap iyi gelit acaba?
dip not. universitede hematoloji dersi
aldim. okito?
Evet hapı bırakmak ilk bir iki ay duzensizlik yapar sonra normale döner merak etmemrb bu kac gundur actigim ucuncu konu ama dun bayildim.giribim ve dogum kontrol haoini 4 yildur kullaniyirum suanda 2 ay olacak biraktim adet oldum ve arasindan 15 gun grcti grne adet oldum az az geldi ama 2 hafta olacak dogum konrol haoi duzensizlik yapiyormu kullanip birakan varmi.? hem girip hem boyle cok kotu oldum ya.
he bacım he okito heyaptiginiztavsiyeye dair bir makale ve veya herhangi bir bilimsel belge gosterebilir misiniz?
hangi kansizliga hangi sarap iyi gelit acaba?
dip not. universitede hematoloji dersi aldim. okito?
Ameliyatlarda bizi uyutan şey alkoldür ve ayrıca yemekten hemen sonra yenen meyve midemizde asidize olarak alkol özeliği kazanır.Alkolü sadece şaraptan almayızharamda sifa yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?