kansizliktan olup gidicem fikri olan varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
mrb bu kac gundur actigim ucuncu konu ama dun bayildim.giribim ve dogum kontrol haoini 4 yildur kullaniyirum suanda 2 ay olacak biraktim adet oldum ve arasindan 15 gun grcti grne adet oldum az az geldi ama 2 hafta olacak dogum konrol haoi duzensizlik yapiyormu kullanip birakan varmi.? hem girip hem boyle cok kotu oldum ya.:(

Mutlaka doktora gidin. Aksine dogum kontrol haplari adet duzenlenmesi icin verilir. Doktora gitmeniz en iyisi. Biz burdan ne kadar yorum yapsakta bos :)

Mutlaka doktora gidin. Aksine dogum kontrol haplari adet duzenlenmesi icin verilir. Doktora gitmeniz en iyisi. Biz burdan ne kadar yorum yapsakta bos :)

Sen neden banlanmistin ki?

Ayrica doktora gidin gerçekten de. En doğrusunu o soyleyecektir..

Namus belasina gardaş   :KK14:

Konu sahibi arkadas dogum kontrol hapindan baska haplarda duzensizlik yapar. Antibiyotik kullandiysan
Ben yine anlamadım bişey. Bu aralar konuları anlamakta zorlayorum.

Geçmiş olsun harbim, toptan gittiniz o konudan.

Kırmızı Şarap. Bir arkadasımın annesi yıllarca bir cok sey yapmış,kansızlıktan kurtulamamış. En son gecen yıl bir doktor her aksam yemeğin yanına bir kadeh kırmızı şarap iç demiş. Kadın dini yönü kuvvetli de bir kadındı ama mecbur kalınca içti. Ve su an kansızlık problemi düzelmiş durumda. Ama tabiki siz öncelikle bir doktora gidiniz.

Kırmızı Şarap. Bir arkadasımın annesi yıllarca bir cok sey yapmış,kansızlıktan kurtulamamış. En son gecen yıl bir doktor her aksam yemeğin yanına bir kadeh kırmızı şarap iç demiş. Kadın dini yönü kuvvetli de bir kadındı ama mecbur kalınca içti. Ve su an kansızlık problemi düzelmiş durumda. Ama tabiki siz öncelikle bir doktora gidiniz.
haramda sifa yoktur

haramda sifa yoktur

Allah vermesin ama sağlık oldu mu işin ucunda her neyse iyi gelen onda şifa vardır. Ayrıca sizi hiç ilgilendirmez. Buna sağlık problemini yaşayan karar verir. Ben sadece bildiğim bir seyi paylaştım. Her yere dini karıştırmayın lütfen,ayıp.

Öyle şarap falan denemeyin. Gidin doktorunuza. Gerekli ilaçları düzenli olarak kullanınca düzeliyorsunuz zaten. Annem kaç sefer kansızlıktan düşüp bayıldı. Aşırı kanaması olduğundan rahmi alındı. Herkesin dediğine uymayın gidin doktora. Bu iş ihmale gelmez. Allah korusun düşer bayılırsınız kafanızı çarparsınız.

Allah vermesin ama sağlık oldu mu işin ucunda her neyse iyi gelen onda şifa vardır. Ayrıca sizi hiç ilgilendirmez. Buna sağlık problemini yaşayan karar verir. Ben sadece bildiğim bir seyi paylaştım. Her yere dini karıştırmayın lütfen,ayıp.
yaptiginiztavsiyeye dair bir makale ve veya herhangi bir bilimsel belge gosterebilir misiniz?
hangi kansizliga hangi sarap iyi gelit acaba?
dip not. universitede hematoloji dersi aldim. okito?

kansızlık için doktora gidip ilaç kullanıp yanında kırmızı et,ciğer vs yiyeceksiniz.
pekmez ıspanak cart curt kansızlığa iyi gelmez çünkü bitkisel demir tam anlamıyla emilmez.

yaptiginiztavsiyeye dair bir makale ve veya herhangi bir bilimsel belge gosterebilir misiniz?
hangi kansizliga hangi sarap iyi gelit acaba?
dip not. universitede hematoloji dersi
aldim. okito?

Yazdigim yaziyi bir daha okumanizi tavsiye ederim. Belki daha iyi anlarsiniz. Goren de yuzde yuz iyi geliyor,kesin dene vs yazdigimi zanneder. Ben duydugum bir seyi paylastim ve doktora gitmesini onerdim. Ne dersi aldiniz bilmem ama okudugunuz yaziyi pek anlamamissiniz.İyi geceler.

Iyide arkadaş şuan kendisinde kansızlık olup olmadığını bilmiyor ki,aslında konu başlığı ile içerik birbirine hiç uymuyor,konu sahibi doğum kontrol hapı kullanıyormuş ve 2 ay önce bırakmış 15 gün içerisinde 2 kere adet olmuş bunun kansızlık hastalığıyla şu aşamada bir ilgisi yok,sizin kadın doğum doktoruna gitmeniz gerek neyiniz var neyiniz yok diye kist yada miyom olabilir.

mrb bu kac gundur actigim ucuncu konu ama dun bayildim.giribim ve dogum kontrol haoini 4 yildur kullaniyirum suanda 2 ay olacak biraktim adet oldum ve arasindan 15 gun grcti grne adet oldum az az geldi ama 2 hafta olacak dogum konrol haoi duzensizlik yapiyormu kullanip birakan varmi.? hem girip hem boyle cok kotu oldum ya.:KK43:
Evet hapı bırakmak ilk bir iki ay duzensizlik yapar sonra normale döner merak etme

Arkadaşım sen önce bir doktora git adet düzensizliğin ne yüzden bunu öğren. Kansızlıkla adet düzensizliğini nasıl bağdaştırdın? Belki başka bir sorun vardır?
Tamamen doğum kontrol hapıyla ilgili konu açıp kansızlıktan ölücem diyorsun,? Bir ben mi anlayamadım acaba konuyu?

Şaraba karşı da öle bi hal takınılıyo ki konuda, şaştım kaldm gerçekten... sanki zehir dene, uyuşturucu iç vs... dedik. Şarabın kansızlığa iyi geldiği yüzyıllardır bilinen birşey.. arkadaş yardımcı olmaya çalışmış-fikir vermiş. Hangi doktora da sorsan onaylar bunu zaten. Ha eğer sen bilmek istemezsen bilmezsin tabii....

Back