• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kansermiyim:( test sonuçlarından anlayanlar...bakabilir mi?

Başlığı görünce söyle bir içim acıdı resmen.
Korkma ya google amcaya kalsaydık simdiye kadar beni cehenneme koymuşlardı bak cennete değil (=
Üzülme pazartesi günü doktor enfeksiyon der biter, zaten anlayan arkadaş da demiş.

A.. tamam. Ama saglik ocaginda fis vermiyorlar. Birde ozel hastanede de fis vermiyorlar.
Ben ozele gidiyorum genelde.
Orada da labaratuarı arayarak öğrenebilirsin.. Doktorum vakıf hastanesinde mecbur Oray'a gidiyorum :KK49: çok gittim özellere de bu ilgiyi hiçbirinde göremedim :KK76: Allah devletimizden razı olsun:halay:

Orada da labaratuarı arayarak öğrenebilirsin.. Doktorum vakıf hastanesinde mecbur Oray'a gidiyorum :KK49: çok gittim özellere de bu ilgiyi hiçbirinde göremedim :KK76: Allah devletimizden razı olsun:halay:
Amin canim. Onemli olan iyi doktor bulabilmek. Artik ozlede gitmiyorum.
Pazartesi devlete cildiyeye :)

Başlığı görünce korktum canım ya icim urperdi birden netten bakarak varma böyle bir dusunceye bitanem at bunu kafandan degerlerden anlamam pek ama hanimlar söylemiş birsey yok cok sukur ve sinirin azick üstünde baska sebeptendir o canım benim:KK43:
İnşaallah bişey yoktur valla :( kendime değil de eşime üzülüyorum :(

Valla Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi .. Kimisi kasap oluyor doktor adı altında kasaplık yapıyorlar
Sen tahlillerini gosterdinmi? Ne dedi dr?
Eger ranvune daha varsa aile hekimine goster.
Ben bi defasinda dahiliyeye gittim devlete, adam baktı hersey iyi dedi. Goz ucuyla bakti. Guvenemedim aile hekimime goturdum ve goz ucuyla baktigi icin guvenemedigimi dedim. Aile hekimim uzun uzun baktı, birsey yok dedim seviyorum aile hekimimi cok ilgileniyor. Ekimde olsa tasindigim illere gotururdum :) iyi dr bulmak zor bu devirde

Sen tahlillerini gosterdinmi? Ne dedi dr?
Eger ranvune daha varsa aile hekimine goster.
Ben bi defasinda dahiliyeye gittim devlete, adam baktı hersey iyi dedi. Goz ucuyla bakti. Guvenemedim aile hekimime goturdum ve goz ucuyla baktigi icin guvenemedigimi dedim. Aile hekimim uzun uzun baktı, birsey yok dedim seviyorum aile hekimimi cok ilgileniyor. Ekimde olsa tasindigim illere gotururdum :) iyi dr bulmak zor bu devirde
Gerçekten öyle canım.. Kadın doğum hiç bakmadı bile o değerlerime.. Kendim randevu aldım yrd. Doç. Bi Dr. Buldum.. Şuan hastaneden eve dönüyorum yani yeni gittim :-) baktı değerler çok yüksek değil dedi.. D vitamini ve b12 için test istedi yaptırdım işte..
Sağlık olunca insan endişeleniyor. Rabbim sağlık sıhhatimizi korusun muhafaza etsin ailelerimize bağışlasın her birimizi inşaallah..

Gerçekten öyle canım.. Kadın doğum hiç bakmadı bile o değerlerime.. Kendim randevu aldım yrd. Doç. Bi Dr. Buldum.. Şuan hastaneden eve dönüyorum yani yeni gittim :-) baktı değerler çok yüksek değil dedi.. D vitamini ve b12 için test istedi yaptırdım işte..
Sağlık olunca insan endişeleniyor. Rabbim sağlık sıhhatimizi korusun muhafaza etsin ailelerimize bağışlasın her birimizi inşaallah..
Sevindim onemli birsey cikmadigi icin.
Bosuna telaslanmissin

Back
X