kanserim...

Dermansız dert yoktur,Rabbim,sen dik durur güçlü metanetli ve sabırlı olursan karşılıgını verecektir canım
Rahman ve Rahim olan Allah seni sevdiklerine ailene bagışlasın,moralini yüksek tut ve ben bunu atlatacagım diye güç ver kendine canım,hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz inşallah:16:

ALLAHım yardımcınız olsun dualarımız sizinle bizimle burdan iletişim halinde olun ki bizde size destek olalım birde bize de gelişmeleri bildirirseniz seviniriz.

Derdi veren Allah, devâyı da vermiştir.O devası olmayan bir dert vermemiştir. Ancak bir dert hariç. O da ihtiyarlıktır.” hadisi serif"
bak kendin diyorsun seneeelr once filiz akinin ayni hastaliga yakalandigini... ve atlatti iyilesti..aradan seneler gecti tip ilerledi..senin yasin genc daha kuvvetlisin hayata baglanman gerektigini hatirlatan yavrun var..sen daha cabuk yeneceksin insallah..daha yenilerde yakin bir akrabam kanser tedavisi gordu ustelik genel olarak vucuda yayilmisti..doktorlar umit vermediler yasida genc senin yaslarinda..bizim elimizden dua etmekten baska birsey gelmedi..ve yemin ederim sana kanseri yendi..inanamadik ama yendi..senede bir kontrolu var..o tum vucuduna yayilmis olan bu illeti yendi sende yeneceksin..dualarimiz seninle..rabbim ne seni ne esini o minik yavrunun basindan eksik etmesin

Çok geçmiş olsun .umarım biran önce sağlığına kavuşursun.bir arkadaşımın dayısı aynı hastalığa yakalnmıştı.tedavi oldu.şimdide koruyucu
tedavi devam ediyor demişti arkadaşım.moral çok önemli.doktorunuzu da ayrladığınızda eminim en kısa sürede atlatacaksınız.lütfen moralinizi bozmayın.tekrar geçmiş olsun.Allah acil şifalar verrsin

Allah yardımcınız olsun çaresi olmayan bir tür değil inşallah Allah şifa verir..oğlun için, eşin için güçlü ol..

Allah yardımcın olsun arkadaşım..
bu hastalığı yenen bir sürü kişi vardır..bunlardan biride sen olacaksın..
sakın radyoterapi bana şu etkileri yapacak diye düşünme..her insanın bünyesi bir değil..iyi düşün moralini yüksek tutki ilaçlar sana kötü etki etmesinn..
inşş güzel haberlerini alalım canım..

Çok gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda saglıgına kavusursunuz
benımde oglum 4 yasında sureklı bır burun tıkanıklıgı var dun doktora goturduk ben genız etınden suphelenırken hafıf sunızıtı varmıs ıalclara basladık 10 gun sonra tekrar kontrolu var
ıcıme bısey oturdu desem olacak
bahsettıgınız hastalıgıda daha once hıc duymamıstım

Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin..Ne kadar güçlü olduğunuz yazdıklarınızdan belli zaten, bu hastalığı yeneceğinize gönülden inanıyorum, Rabbim size güç kuvvet versin, dualarımız sizinle...

henüz 32 yaşındayım,evladım da 9...
bir işitme kaybı ile başladı her şey...
yazdan beri,artarak devam etti...üzerinde durmadım,önemsizdir diyerek...
burun tıkanıklığımdan geceleri uyuyamayacak duruma gelince gittim doktora,
klasik antibiyotikler,burun açıcılar,allerji ilaçları...
ne yazık kı sonuç alamadım...
endoskopi yapılınca burnuma doktorum şüphelendi
mr istedi
4 ün önce sonuçları öğrenmeye gittiğimde eşin gelsin konuşalım dedi
üstelik raporumu da ters çevirerek gizledi,vermedi okumayayım diye...
hemen yatış yapalım biyopsi alayım dedi...
sonraki gün ise ben size zaman kaybettirmeyeyim,imkanınız varsa istanbula gidin,ya da uludağ üni.ne dedi...
dizlerimin bağı çözüldü,nasıl bayılmadım ki bilmem...
hemen raporumu istedim,malign kitleye rastlanmıştır yazıyordu...
eşim yanımdaydı,ağlayamadım...
merak ettiniz kanserimin nerede olduğunu...
uzatmayayım...
burun arkasında,geniz boşluğunda...
nazofarenks kanser....
çok çok ender görülüyormuş...
büyük ihtimalle duymadınız birçoğunuz...
seneler önce filiz akının bu kanserle mücadelesini okurken
ne kadar ilginç yerlerde çıkıyor diye düşünmüş,onun için dua etmiştim...
kendi başıma geleceğinden habersiz...

canım sana acil şifalar diliyorum.. ve moralini bozma..benm halama da aynı teşhis koyuldu..kemoterapi aldı ama halam başlarda kendini bırakmıştı sonra toparladı şimdi çok iyi şükür. sonra benim kayınvalidem onu kuran kursuna, başka kurslara götürdü kafası dağılsın diye..sakın bozma moralini..herşey morale bakıyor..halamın vücuduna yayılmıştı ama şimdi eski haline döndü şükür.istersen sana numaramı verim halamla konuşturim..

çok geçmişş olsunn.. allah acil şifalar versin ve çocugunuza bağışlasın sizii.. inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz saglığınıza

Çok ama çok geçmiş olsun..Dediğiniz gibi çok bilindik bir hastalık durumu değil ama çareside yok değil.

Rabbim yardımcınız olsun.Sizi sevdiklerinize ,sevdiklerinizi size bağışlasın.

henüz 32 yaşındayım,evladım da 9...
bir işitme kaybı ile başladı her şey...
yazdan beri,artarak devam etti...üzerinde durmadım,önemsizdir diyerek...
burun tıkanıklığımdan geceleri uyuyamayacak duruma gelince gittim doktora,
klasik antibiyotikler,burun açıcılar,allerji ilaçları...
ne yazık kı sonuç alamadım...
endoskopi yapılınca burnuma doktorum şüphelendi
mr istedi
4 ün önce sonuçları öğrenmeye gittiğimde eşin gelsin konuşalım dedi
üstelik raporumu da ters çevirerek gizledi,vermedi okumayayım diye...
hemen yatış yapalım biyopsi alayım dedi...
sonraki gün ise ben size zaman kaybettirmeyeyim,imkanınız varsa istanbula gidin,ya da uludağ üni.ne dedi...
dizlerimin bağı çözüldü,nasıl bayılmadım ki bilmem...
hemen raporumu istedim,malign kitleye rastlanmıştır yazıyordu...
eşim yanımdaydı,ağlayamadım...
merak ettiniz kanserimin nerede olduğunu...
uzatmayayım...
burun arkasında,geniz boşluğunda...
nazofarenks kanser....
çok çok ender görülüyormuş...
büyük ihtimalle duymadınız birçoğunuz...
seneler önce filiz akının bu kanserle mücadelesini okurken
ne kadar ilginç yerlerde çıkıyor diye düşünmüş,onun için dua etmiştim...
kendi başıma geleceğinden habersiz...

Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin, lütfen moralinizi başarabildiğiniz kadar yüksek tutmaya çalışın, bence mümkünse çok fazla kimseyede duyurmayın mecbur kalmadıkça, çünkü hani bir söz vardır ya yaramdan değil sorandan bıktım diye, insanlar gerçekten düşüncesizce davranabiliyor iyi niyetli olsalarda, farkında olmadan moralinizi bozuyorlar, hergün heran ben hasta değilim, bunun üstesinden gelicem inşallah deyin, hamdolsun tıp çok ilerledi, artık çok fazla kişi yaşıyor kanseri ve çok geç kalınmadığı sürece Allahın izniyle herkeste aşıyor, inşallah sizde çok kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun.

başıma geleceklerden haberdar olama rağmen dik duruyorum...
saçlarım,kaşları dökülecek...
ağız yaralarım olacak,beslenemeyeceğim...
boynum ve yüzüm yanacak...
tükürük bezleri de...
halsizlik olacak...belki dişlerim de dökülecek...
ama hepsini atlatıp hayatta kalacağım...
evladım için,özlerime bakamayan eşim için...
şoku atlattım,kabullendim...
nasıl rahatsın diyorlar...
eşim,annem,babam,babaannem,kv-kp hepsi ağlıyor...
bana teselli vereceklerine ben onlara veriyorum...
bu beni yenemeyecek...
allahın izniyle yeneceğim onu...
benden güçlü değil....
geldiği gibi gidecek...
bir müddet acı çekeceği evet ama bitecek...

evet geçecek emin ol ve inanbende bıraz farklı bır durum yasadımhersey sende bıtıyor sacların kasların dokulsun sorun etme bunları
en onemlı sey yasam yaza kadar ıyı olacaksın gunes acacak denız parlayacak gozlerını kapat ve hayal et yasıt sayılırz bu yıl 32 ıme gırıcem bende kafanı sureklı yenı seyler ogrenmek gormek bılgı edınmek bunlara ada kı olumsuz dusunme ve kk yı bızı benı sureklı haberdar et merak edıcem ))sevgıler yazdıklarım belkı sıradan ama ıcımde hıssettım hıslerını sankı

çok geçmiş olsun. Allah sizi çocuğunuza ve eşinize bağışlasın inşallah....

olumlu gördüm sizi. tedavi süresindede devam et.... bitki kürleri vs. doktorun önerirse altarnatif tedaviye de yönel. onlar bile içinde umut oluşturuyor...

neden oldu diye de düşünme... eskiden de varmış. onlar hormunlu gıda mı yemişler.. yada başka birşey....

yaşadığın hastalıklar da bazen bir nimettir... sabrın ölçüsünde mükafatlandırılırsın... Allah biliyor....