kanserim...

Biz de şimdi size dua ediyoruz, Allah acil şifalar versin.
Allah sizi evladınıza, eşinize bağışlasın,
gerçekten hiç duymamıştım, bu kanser denilen illet hatırlarsanız çok çok eskiden beyin tümörü olarak biliniyordu yalnızca.
sonra her yere sıçradı...
Filiz Akın aynı hastalığı geçirip yendiyse, siz de yenebilirsiniz,
bence siz böyle dik durdukça her türlü yenersiniz biz inanıyoruz..
hem artık maalesef küçücük çocuklar bile kansere yakalanıp bu hastalıkla mücadele ediyor, onları düşünsenize ne kadar acı değil mi? ufacık bedenleriyle katlanıyorlar buna.
siz bir annesiniz, kocaman yüreğinizle, bu hastalığı yeneceksiniz... ve biz sizin için dua edeceğiz

Allah'ım tez zamanda şifa versin, sizi sevdiklerinize, çocuğunuza bağışlasın..
moral ve sabır çok etkili bir ilaç, inşallah iyileşeceksiniz...

ailemde hiç kanser vakası yok...
bana geldi...
isyan etmiyorum...
allah bana verdiyse vardır bir bildiği...
zaten ailemde kimsenin psikolojisi kanserle savaşacak kadar güçlü değil...
bu yüzden bana geldi...
atlatıp herkese ilan edeceğim gücümü...
dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
eksik olmayın,
şimdilik çıkıyorum
pzrtsi den itibaren girebildikçe sizi haberdar ederim...
sizlere ve sevdiklerinize sağlılkı günler diliyorum

bizi haberdar edersen çok seviniriz
hadi bakalım şimdi mücadeleye..moraller hep yüksek olsun emi?
hepimiz inanıyoruz sana.. dualarımız seninle..
Allah sevdiği kullarını sınarmış...

evet bunlar olacak , ama geçicek, ve sen dimdik ayağa kalkıp zaferinin tadını çıkaracaksın..
hatta şimdiden zaferini nasıl kutlayacağının bile planlarını yapabilirsin..
Allah yardımcın olsun..
Unutma : "yara izi "ben kurtuldum" demektir!"

cok gecmis olsun... sizin hastalıgınızı bilmiyordum ama ailemde o kadar cok ornek var ki bunu yasayan...
her vaka da aynı bu yazdıklarınızı soyluyorduk. hepsi de cok saglıklı gozuken ve beslenmesine dikkat eden insanlar. kimi ne zaman neyin bulacagı belli olmuyor malesef. fakat siz de biliyorsunuz ki her seyin başı moral... onu hep yuksek tutmaya calısın. teyzemin hep dedigi bir sey vardı, bu beni yenemeyecek ben onu yenecegim! bir kadın olarak o kadar cocuk buyutup nelere katlandım hastalıga mı yenilecekmis peh! diyordu... aynen anlattıgınız gibi herkes aglarken o guluyordu bir de cevresindeki insanları azarlıyordu, canımı sıkıyorsunuz ya gidin ya da bana guzel seyler anlatın diyordu. tum hastanenin nese kaynagı idi. ve atlattı da, cok uzun yıllar yasadı... siz de gerekirse etrafınıza moral vemreye calısmak yerine sert bir dille konusun, onlar da kendilerine gelsinler. alınacaklarını dusunup içinize atmayın. enerjinizi herkese acıklama yapmaya calısmak yerine sevdiginiz seylere harcayın. yazım seklinizden bile ne kadar guclu biri oldugunuz belli oluyor, tyzeme cok benzettim, ben onun gibi bunu atlatacagınıza inanıyorum...

Allah'tan acıl sıfalar dılıyorum sıze...
Kararlı ve basıdık olmanız cok guzel emınım atlatacaksınız...
Dualarım sızınle...

Allah şifa versin canım kardeşim ben de dualarımı gönderiyorum

ALLAHIM SANA LAYIK GÖRMÜŞ BU HEDİYEYİ

bizim hayat telaşı içinde anlayamadığımız sorgulayamadığımız her şeyi anlaman için

senin direnebileceğini örnek olabileceğini göstermek için herkeze

bizi habersiz bırakma...

Allah acil şifalar versin. çok çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda atlatır sağlığınıza kavuşursunuz. artık tıp çok gelişti ve kanseri yenen çok hastalar var Allah sizi oğlunuza bağışlasın........(amin)

canım öncelikle geçeceğine inan buna yürekten inan ve duanı ihmal etme , seni mutlu eden hobilerine dön , eşinle sevgiliyken yaptıklarınızı yap , ona sürprizler yap şaşırt o sana yapsın , aileni de şaşırt onlar senden güç aldıkça eminim ki sana da yansıyacaktır moralini hep yüksek tut , güzel filmler izle güzel kitaplar oku moral moral moral en önemlisi bu , emin ol herşey geçer bu zamanlar da atlatılır 2015 i 2016 yı düşün , herşey çok güzel olacak lütfen kendine çook dikkat et ve Allah a emanet ol ..

hepiniz öyle güzel şeyler yazmışsınız ki...
moral verdiniz,omuzlarımda yakın dostlarımın varlığını hissettim bir an...
şu son cümleye ise bittim!!!
çekeceğim acılardan dolayı umutsuzluğa kapılacak olursam şu yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyacağım...
hepinize sevgilerimle...

ablacım allah şifa versin,rabbim seni eşinin evladının başından eksik etmesin inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz

umudunuzu yitirmeyın
iyi şeyler düşünmeye çalışın yanınızda sizi sevenler olsun
benim oğlum beyın kanserı
ancak iyi düşünerek üzülmeyerek bu hastalığı en azından ilerlemesini durdurabilirsiniz
gerçek bu
allah size güç ve sabır versin

Rabbim acil sifalar versin,sevdiklerinize bağışlasın sizi,moralinizi yüksek tutun,benimde annem kolon kanseri kolostomili ,seneye inşallah atlattım konunuzu okuruz