• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser

ecesoguksu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
212
6
11
25
Annem akciğer kanseri diye konu açmıştım. Doktor beyinden mr istedi bu kanser tipi beyine de metastaz yapar mı? Zaten yakın zamanda ameliyay olucak ama mr a bakmadan ameliyat edemem dedi. Ne alaka pek anlamadım. Birde yakınlardan akciğer kanserinden dolayı ameliyay olan varsa bilgilendirebilir mi?

Sizi üzmek istemem ama bizim komşumuzun eşi akciğer kanseriydi beyine de metastaz yapmıştı son evredeydi , daha önce bacağına da atmıştı değnekle vs yürüdü ama en önemlisi doğru tedavi şuan bazı şeylerden pişmanlar sizinki kaçıncı evreydi ? Bu arada acil şifa versin rabbim 🙏

Annem akciğer kanseri diye konu açmıştım. Doktor beyinden mr istedi bu kanser tipi beyine de metastaz yapar mı? Zaten yakın zamanda ameliyay olucak ama mr a bakmadan ameliyat edemem dedi. Ne alaka pek anlamadım. Birde yakınlardan akciğer kanserinden dolayı ameliyay olan varsa bilgilendirebilir mi?
Konu hakkında bilgi sahibi değilim. Rabbim annenize şifa versin, sizlerin de yardımcısı olsun zor süreçler.

Back