Arkadaşlar merhaba
Bir ay kadar önce kanser teşhisi aldım. Henüz tedaviye başlayamadım. Tedavi öncesi bir ay kadar vaktim var.
Eşimle henüz çocuk sahibi olmadığımız için embriyo dondurmayı düşünüyoruz.
Yumurta toplama, dölleme işlemleri nasıl yapılıyor?
Folikül sayım iyiymiş. Adetin ikinci günü gel ilaç verelim dediler fazla bilgi vermediler.
İlaç ne ilacı oluyor? İğne mi hap mı? Her yerde aynı ilaç mı kullanılıyor?
Yumurtanın toplanması için uygun zamanı doktor nasıl anlıyor? Kaçırma ihtimali var mıdır? Fazla vaktim olmadığı için ancak tek adet döneminde deneyebileceğim. Her gün kontrol etmelerini mi istemeliyim?
Kaç tane yumurta toplanırsa iyidir?
Embriyoları oluşturmak için Eşimi ne zaman çağıracaklar?
Eşimin sperm testinde hız hareketlilik vs iyi ama, morfoloji yüzde 1 normal çıktı. Normalleri ayırabiliyorlar mı?
Doktoruma neleri sormalıyım?
Bir ay kadar önce kanser teşhisi aldım. Henüz tedaviye başlayamadım. Tedavi öncesi bir ay kadar vaktim var.
Eşimle henüz çocuk sahibi olmadığımız için embriyo dondurmayı düşünüyoruz.
Yumurta toplama, dölleme işlemleri nasıl yapılıyor?
Folikül sayım iyiymiş. Adetin ikinci günü gel ilaç verelim dediler fazla bilgi vermediler.
İlaç ne ilacı oluyor? İğne mi hap mı? Her yerde aynı ilaç mı kullanılıyor?
Yumurtanın toplanması için uygun zamanı doktor nasıl anlıyor? Kaçırma ihtimali var mıdır? Fazla vaktim olmadığı için ancak tek adet döneminde deneyebileceğim. Her gün kontrol etmelerini mi istemeliyim?
Kaç tane yumurta toplanırsa iyidir?
Embriyoları oluşturmak için Eşimi ne zaman çağıracaklar?
Eşimin sperm testinde hız hareketlilik vs iyi ama, morfoloji yüzde 1 normal çıktı. Normalleri ayırabiliyorlar mı?
Doktoruma neleri sormalıyım?