Klinik tanınızda ne yazıyor ?
Klinik ön tanı :L50,1 idiopatik ürtiker yazıyor. Diğer patolojideki tanıda yukarıda var zaten
çok geçmiş olsun..
anlattıklarınızdan ben de kanser olabileceğinizi sanmıyorum.
benim oğlumun da vücudunda morluklar vardı. kardeşin tıp öğrencisi.. Allah korusun bişey olsa dışa vurana kadar belli ederdi kendini diyor.. ona dayanarak düşünmüyorum yani.
ama araştırma hastanelerinden birinin cildiye bölümüne gidebilirsiniz.
Dahiliyeye gittiğinizde patoloji spnucunu götürdüyseniz zaten be yapıcakmışım yazsın vs gibi saçma bi cevap vermezdi.
Üritikerin kanserle ilişkisi çok çok düşük ihtimal yani başka başka şikayetlerinizinde olması ve kan tahlillerinizde de anormallikler olması gerekir.
Gıdayla stresle ilgisi olabilir.
Ama içim rahat etsin diyosanız dahiliyeden hematolojiye sevk isteyin
Dahiliyeye hem kan testlerini hemde patoloji sonucunu gösterdim, ama başından savmaya yer aradı bence. Ben stres yada hormon ilaçlarıyla ilgili olduğuna inanıyorum, Yarına bezmialeme dahiliyeye randevu aldım, söylediğin bölüme sevki isterim, zira rahatlamaya çok ihtiyacım var.
Üritiker yani anlaşılır ismiyle kurdeşen.
En önemli sebep stres . Burada veya etrafınızda bubu geçirmiş sürüyle insan vardır.
Dermatologunuz fazla pimpirikli bi tipmiş. rahat olun .
Birden değişirsiniz aşırı iştahsızlaşır sevdiğiniz şeylerden tiksinirsiniz aşırı kilo kaybı olur anlarım ama sadece üritikerle kanser olgusunu aklınıza sokması çok yanlış.
Kullandığınız hormon ilaçlarının prospektüsüne bakın belki sadece dökntünün sebebi odur
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, prospektüse baktım ilacı kullanırken kızarıklıklar oluşabilir dr başvurun yazıyordu ama ben ilacı bıraktıktan 1 ay sonra çıktı bunlar bende. o yüzden emin olamıyorum.
Dr a ayrı bir sinir oldum zaten, o konuya hiç girmiyorum:)
Stres veya gıda kaynaklıda olabilir.
Enfeksyon varsa ondandan oabilir.
1 ay uzun bi zaman ilaç elendi gibi duruyo.
ürtiker yani kurdeşen. ben de geçen yaz geçirmiştim. iğne yapmıslardı. sonra ilaç verdiler ve geçti
Nedeni bilinmeyen ürtiker demişler. Kanserde kan değerlerinde de değişmeler olur hemogramda çok yüksek veya düşük değerler. Karaciğer veya böbrek fonksiyon testlerinde farklı değerler ve daha birçok şey. Veya başka şikayetlerimizde olmalı. Mesela çok çabuk yoruluyorum yada nefes darlığım var gibi. Çoğu zaman sebepsiz ateş halsizlik iştahsızlık kilo kaybı olur. Yani sadece kızarıklıklara bakıp kanser olabilir demekle halsizliğe bakıp kanser olanilir demek aynı şey. Ama bir kere bir doktor bunu demişya bir check-up a girip içinizi rahatlatın. Sonuöta ben doktor değilim belki bir bildiği vardır.Klinik ön tanı :L50,1 idiopatik ürtiker yazıyor. Diğer patolojideki tanıda yukarıda var zaten
ürtiker olmuşsunuz kanser değil benceKlinik ön tanı :L50,1 idiopatik ürtiker yazıyor. Diğer patolojideki tanıda yukarıda var zaten
evet tabikii ilk anormal olan sey kan değerleridirNedeni bilinmeyen ürtiker demişler. Kanserde kan değerlerinde de değişmeler olur hemogramda çok yüksek veya düşük değerler. Karaciğer veya böbrek fonksiyon testlerinde farklı değerler ve daha birçok şey. Veya başka şikayetlerimizde olmalı. Mesela çok çabuk yoruluyorum yada nefes darlığım var gibi. Çoğu zaman sebepsiz ateş halsizlik iştahsızlık kilo kaybı olur. Yani sadece kızarıklıklara bakıp kanser olabilir demekle halsizliğe bakıp kanser olanilir demek aynı şey. Ama bir kere bir doktor bunu demişya bir check-up a girip içinizi rahatlatın. Sonuöta ben doktor değilim belki bir bildiği vardır.
Nedeni bilinmeyen ürtiker demişler. Kanserde kan değerlerinde de değişmeler olur hemogramda çok yüksek veya düşük değerler. Karaciğer veya böbrek fonksiyon testlerinde farklı değerler ve daha birçok şey. Veya başka şikayetlerimizde olmalı. Mesela çok çabuk yoruluyorum yada nefes darlığım var gibi. Çoğu zaman sebepsiz ateş halsizlik iştahsızlık kilo kaybı olur. Yani sadece kızarıklıklara bakıp kanser olabilir demekle halsizliğe bakıp kanser olanilir demek aynı şey. Ama bir kere bir doktor bunu demişya bir check-up a girip içinizi rahatlatın. Sonuöta ben doktor değilim belki bir bildiği vardır.
ürtiker olmuşsunuz kanser değil bence
Enfeksiyon olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum çünkü cildiyenin yaptığı tahlirden hariç, tüp bebek raporu için bir sürü tahlil verdim. Mutlaka patlak verirdi bir yerlerde, gıda alerjisi belki olabilir, bilemedim. Ama açık konuşmak gerekirse rahatlattınız biraz içimi. En azından dr yanından çıktığım anki duygu yok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?