Bilgim yok ama...
Allah tez zamanda şifa verir size inşallah...
Sagolun. Tüm belirtiler var aslında ama annem senelerdir solunum sorunu yaşar senelerdir romatizması vardır beli bacakları ağrır. Belirtiler bunlar bide tahlillerde sonuçlar çok yüksek çıktı birden nasıl böyle bişey oldu anlamadıkGeçmiş olsun
Böbrek değerleri nasıldı?kreatinin yaniLambda serum, Kappa serum,igG, sedim 1 saat normal değerlerin çok üzerinde. Zaten özele gidicez ama sonuçlar idrar hariç cuma cikicakmis onu beklicez mecbur.
Hadisse sizede geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah anneminde bir şeyi çıkmaz
Kreatin 0.77 üre 22 ürik asit 6.3 Total protein 9.4Böbrek değerleri nasıldı?kreatinin yani
Total protein düşük albümin yüksek multipl myelom dusundurur kemik ağrısı da özellikle kafa grafisinde de myelomlu hastalarda zımba deliği görünümü olur da ondan istenmiştirKreatin 0.77 üre 22 ürik asit 6.3 Total protein 9.4
Lambda 34.42 Kappa 55.0 igG 2743.1 Sedim 1 saat 64 bu değerlere göre siz ne dersinizTotal protein düşük albümin yüksek multipl myelom dusundurur kemik ağrısı da özellikle kafa grafisinde de myelomlu hastalarda zımba deliği görünümü olur da ondan istenmiştir
Kesin bir şey söylemem doğru olmaz ama lambda kappa sedim ve ig lerden birinin yüksekliği myelom ı desteklerLambda 34.42 Kappa 55.0 igG 2743.1 Sedim 1 saat 64 bu değerlere göre siz ne dersiniz
Tahlil sonuçları nasıl cikmistiSagolun. Tüm belirtiler var aslında ama annem senelerdir solunum sorunu yaşar senelerdir romatizması vardır beli bacakları ağrır. Belirtiler bunlar bide tahlillerde sonuçlar çok yüksek çıktı birden nasıl böyle bişey oldu anlamadık