• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanser olabilir miyim?

badromance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
67
0
36
Kütahya
merhaba bayanlar,

ben düzenli smear testi yaptırıyorum. en son geçen eylül ayında yaptırmıştım, fakat 3-4 defadır eşimle ilişkimiz sonrasında vajinamdan kan geliyor. daha 3 ay önce yaptırdığım testim temiz çıkmıştı ama şu anda bi şey olabilir mi? bi bilgisi olan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.

ilişkiden sonra hafif kanama olmasının bir sürü sebebi olabilir ama kanser değilsindir canım emin ol...bence bir doktora gitmelisin ve kanamanın gerçek sebebini öğrenmelisin.hem için rahatlar..

benimde bi kaç defa başıma gelmişti doktora gittim rahimağzında yara çıktı ilaç fitil falan kullandım geçti çok şükür seninde yaradan olabilir ya da tahrişe bağlıda olabilir

yaraysa sebebi ne olabilir? bi yerden bi şey bulaşması mümkün değil.

canım korkma kanser falan düşünme öyle büyük ihtimalle enfeksiyon kapmışın ve yara oluşmuş olabilir ayrıca rahimağzında yaralar ve ilişki sonrasında oluşan kanamalar birçok kadında olan şeyler doktora kesin git oda basit bi fitil tedavisi verip şikayetin sona ericektir korkulcak bişey yok

yarın gideceğim smear ımı da yeniletirim, eşime de çaktırmamaya çalışıyorum onu da korkutmamak için ama bayağı korktum. sağolun biraz rahatladım en azından.

yara cinsel yolla bulaşan bi hastalıktan kaynaklanmıyor yani değil mi? eşime de bulaşmaz o yüzden.

aynayla bakmaya çalıştım biraz, yara değil de hafif kızarıklık var sanki.

yara enfeksiyon kaynaklı oluyo genelde ve aynayla bakarak rahimağzını görmen mümkün değil seninki belki tahriştendir kızarıklık var diyosan

bugün gittim doktora rahmim temiz görünüyomuş vajinamda hafif sivilcemsi bi kızarıklı varmış, doku aldı bakıcak, ama kanserle alakalı herhangi bi şey yokmuş. hatta polikistim vardı, onlar da bile azalma varmış. ama sivilcemse şey bile hala huzursuz ediyor tabi beni.

bir de herhangi uçuk siğil benzeri bi şey olsaydı 3 ay önce yaptırdığım smear de çıkar mıydı? kendimi rahatlatmaya çalışıyorum da. :( :(

Back