• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser miyim?

tugce1290

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
217
0
96
Konya
Birazda utanarak anneme bile söyleyemedigimi sizlerle paylasmak istiyorum. Bugün makatımda bi sislik oldu internetten biraz arastırdım hemoroid ya da anüs kanseri belirtisiymis ama hemoroid kabız olanlarda oluyor uzun süredir kabız olmadım kanser olmaktan korkuyorum bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilir mi ilk sisligi farkettigimde acı yoktu ama simdi biraz acı da var

Birazda utanarak anneme bile söyleyemedigimi sizlerle paylasmak istiyorum. Bugün makatımda bi sislik oldu internetten biraz arastırdım hemoroid ya da anüs kanseri belirtisiymis ama hemoroid kabız olanlarda oluyor uzun süredir kabız olmadım kanser olmaktan korkuyorum bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilir mi ilk sisligi farkettigimde acı yoktu ama simdi biraz acı da var

hemen oyle düşünme cnm utanacakta bişey yok. bendede iç basur var ama kabız değilim bi doktora git göster utanma

Söz konusu güzellik olunca herkes bildiklerini yazıyor saglık olunca 1 kisi yardımcı olmaya calısıyor ne ilginc

Neden hemen kanser falan diosun canım yaa kötü düşünme.
O bendede oldu 1-2 gün içinde geçti.
Geçmezsede doktora git korkma Allah korusun kanser falan değildir.Üzme canını

Öyle kanser miyim diye moralini bozma bence . belki normal bi şişliktir bi kere bendede olmuştu . sivilce gibi acıyodu baya ama sonra gecti.
Sen genede iyi yapmışın araştırmkla nolur nolmaz bilemeyiz .
1-2 gün daha bekle doktora git cnm .
Geciktrmemeye çalış.
Biliyosun ne kadar erken o kadar iyi:1:
İnşallah öyle bişey yoktur .
acil şifalar sonuçtan bizide haberdar edersen seviniriz :71:

tarifin perianal abseye çok benzıyor. kanser degilsindir sıkma canını. googleye perianal abse yaz birde ona bak tavsiyem...ama doktora gitmeyıde ihmal etme.saglıkcakla kal.

Öyle kanser miyim diye moralini bozma bence . belki normal bi şişliktir bi kere bendede olmuştu . sivilce gibi acıyodu baya ama sonra gecti.
Sen genede iyi yapmışın araştırmkla nolur nolmaz bilemeyiz .
1-2 gün daha bekle doktora git cnm .
Geciktrmemeye çalış.
Biliyosun ne kadar erken o kadar iyi:1:
İnşallah öyle bişey yoktur .
acil şifalar sonuçtan bizide haberdar edersen seviniriz :71:

Güzel dileklerin icin tesekkür ederim cnm umarım bisey yoktur

adetin bitince tuvaletini kontrol et kan varsa basurdur ama kabızlık sart değil bn ilk gördüğümde hatta ishal derecesinde kanla geldi gittim doktora (şansıma bayan genel cerrah yokmuş erkekti) makattan muayene etti iç basur dedi dışta bi belirti yok ama dokundugun zamn sanki daha içte olması gereken makat daha çıkık gibi şişti umarım birseyin yoktur ama basur olursanda üzülme zaten her 3 kadından 2si dogum yapınca mutlaka olacak mış :26::26:

benim kızımdada oldu,hafif makatın yanında şişlik vardı, deridede sanki şişlik vardı,çok ağrısı vardı,anal abse denildi,şiş olan yeri kesi yaptılar abse aksın diye,15 gün antibitik kullandı ...şimdi daha ara sıra akıntısı var fakat şişlik felan yok....

Back