- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi Devitamini
1000 aldım kalan 490000, Rabbim şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne güzel vesile oluyorsunuz ne kusuru elimden geldiğince bende okumaya çalışıyorum burda hiç tanımadan birbirimize dua ediyoruz benimde zor zamanımda yanımda oldunuz Allah razı olsunkalan sayı 65.000
Kızlar bu ara çok etiket yapıyorum hakkınızı helal edin acil durumlar oluyor birlik olalım destek olalım istiyorum
ne olur kusura bakmayın
Canım benim hepimiz insaniz ne zaman ne olacağımız belli değil hepimizin dua ya ihtiyacı var ve kimin duası kabul okur ida belli değil o niyetle okumalar yapıyoruz Rabbim kabul etsin bazen rahatsız mi ediyorum acaba diyorumCanım ne güzel vesile oluyorsunuz ne kusuru elimden geldiğince bende okumaya çalışıyorum burda hiç tanımadan birbirimize dua ediyoruz benimde zor zamanımda yanımda oldunuz Allah razı olsun
1.000 aldım kalan 45.0001000 aldım kalan 46.000
Rabbim şifa versin.
2.000 okudum kalan 42.0001.000 aldım
Kalan 44.000
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin
Amiiin inşallah en kısa sürede şifa nasip olsunAllah hepinizden binlerce kez razı olsun. İyiki varsınız. Bu birlik bu dua kardeşliği beni çok mutlu etti. Allah'ım dualarımızı kabul etsin de annemi bize bağışlasın. Çok zor günlerimizde dualarinizla güneş doğsun evimize... Allah razı olsun her birinizden...
Etiket yapmak isterdim ama yoğun bir gundeyiz hastanede yine bu yüzden yapamıyorum. İnşallah size iyi haber verebilirim. Dualarımızı kabul etsin rabbim amin.
Canım benim hepimiz insaniz ne zaman ne olacağımız belli değil hepimizin dua ya ihtiyacı var ve kimin duası kabul okur ida belli değil o niyetle okumalar yapıyoruz Rabbim kabul etsin bazen rahatsız mi ediyorum acaba diyorum
Yine etiket yapıyorum okumak isteyenler okuyan rabbim okuyan okumayan herkesten razı olsun
O yüzden bi helallik işteyim dedim
Allah razı olsun
Rabbim zor imtihanlar vermesin sagligimizi bozmasın deda diğerleri gelip geçiyor
Inşallah her zaman birbirimize destek olacağız canım benim
Tekrar sözlerinden dolayı teşekkür ederim Allah razi olsun Nefescim❣
Aynen bende çok üzülüyorum arka arkaya bu haftasonu öyle oldu Allah herkese şifa versin çaresiz bırakmasınBen böyle üst üste etiket alınca üzüldüm demek acil bir sürü hasta var diye Allahım kapılarda bekletmesin hasta beklemek çok zor çok fazla zor.
Allah rızası için çekiyoruz dua ediyoruz karşılıksız Allah şifa versin hepsine
Canım , rabbim Şafii ismiyle şifa versin , eğer şifa vermeyecekse en hayırlı sonlar versin . Annemi geçen yıl kaybettim beyin tümöründen her şey için şükürler olsun . Kendine ve bebeciğine dikkat etMerhaba herkese,
2015 yılından bugüne kadar kan kanseri ile mücadele eden annem icin dualarınıza ihtiyacımız var. Hastalığının seyri kötü bir şekilde losemiye çevirdi ve ilaçlar maalesef iyiye sirayet etmiyor. Benim henüz 5 aylık bebeğim var annemin durumu beni o kadar uzuyor ki anlatamam. Dualara sığınıyorum. Sizden de şifa olması adına dua rica ediyorum.
Annemin adı: Nilüfer
Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin.
1000 okudum2.000 okudum kalan 42.000
Rabbim şifalar versin inşallah nilüfer teyzemize
Okudukça yine yazarım kızlar
Kazen konumu tüm üyelere duyurmaniz mümkün mü acaba duaya çok ihtiyacımız var...
Tabi yazıyorum bugün bildirim için, desteğinizi bekliyorum sağolunbiliyorum zamana karşı yarışınız ama bana lütfen 1 Eylül'de hatırlatır mısınız? 1 Eylül perşembe günü bildirim yollayayım.