B Byza123 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Eylül 2022 21 3 6 31 16 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Byza123 #1 Bebeğim dün akşam 37.5 ateşke uyandı bugün iyiydi ama az önce bezinideğiştirirken kakasının kanlı olduğunu gördüm çok korktum neden olabilir bu ?
Bebeğim dün akşam 37.5 ateşke uyandı bugün iyiydi ama az önce bezinideğiştirirken kakasının kanlı olduğunu gördüm çok korktum neden olabilir bu ?
gunebakan_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2017 2.459 3.885 133 16 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Byza123 #2 Saglikli bebekte kakada kan alerjidir ama oncesinde ateslendiyse bagirsakta mikrop olabilir bir doktora goturun.
Saglikli bebekte kakada kan alerjidir ama oncesinde ateslendiyse bagirsakta mikrop olabilir bir doktora goturun.
B Byza123 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Eylül 2022 21 3 6 31 16 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Byza123 #3 gunebakan_ .!.: Saglikli bebekte kakada kan alerjidir ama oncesinde ateslendiyse bagirsakta mikrop olabilir bir doktora goturun. Genişletmek için tıkla... Evet 37nin altına zor düştü rota virüs atlattık daha yeni 1 hafta geçti gene mikrop var galiba
gunebakan_ .!.: Saglikli bebekte kakada kan alerjidir ama oncesinde ateslendiyse bagirsakta mikrop olabilir bir doktora goturun. Genişletmek için tıkla... Evet 37nin altına zor düştü rota virüs atlattık daha yeni 1 hafta geçti gene mikrop var galiba
1mrw 🧘♀️👨👩👦👦🐾 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2021 3.699 En iyi cevaplar 1 3.971 83 16 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Byza123 #4 Byza123 .!.: Bebeğim dün akşam 37.5 ateşke uyandı bugün iyiydi ama az önce bezinideğiştirirken kakasının kanlı olduğunu gördüm çok korktum neden olabilir bu ? Genişletmek için tıkla... Hemen dr götür geita testi yapılsın rota atlatmişsiniz ihmal etme
Byza123 .!.: Bebeğim dün akşam 37.5 ateşke uyandı bugün iyiydi ama az önce bezinideğiştirirken kakasının kanlı olduğunu gördüm çok korktum neden olabilir bu ? Genişletmek için tıkla... Hemen dr götür geita testi yapılsın rota atlatmişsiniz ihmal etme
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.728 En iyi cevaplar 2 74.040 598 16 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Byza123 #5 Doktora gösterin hemen tabiki de
B Byza123 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Eylül 2022 21 3 6 31 16 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Byza123 #6 gunebakan_ .!.: Saglikli bebekte kakada kan alerjidir ama oncesinde ateslendiyse bagirsakta mikrop olabilir bir doktora goturun. Genişletmek için tıkla... Evet 37nin altına zor düştü rota virüs atlattık daha yeni 1 hafta geçti gene mikrop var gaşiba 1mrw .!.: Hemen dr götür geita testi yapılsın rota atlatmişsiniz ihmal etme Genişletmek için tıkla... Yarın götürücem bakalım bi ama dünkü demir ilacından oldu galiba bugün hiçbir kakasında kan yoktu ama ishali var
gunebakan_ .!.: Saglikli bebekte kakada kan alerjidir ama oncesinde ateslendiyse bagirsakta mikrop olabilir bir doktora goturun. Genişletmek için tıkla... Evet 37nin altına zor düştü rota virüs atlattık daha yeni 1 hafta geçti gene mikrop var gaşiba 1mrw .!.: Hemen dr götür geita testi yapılsın rota atlatmişsiniz ihmal etme Genişletmek için tıkla... Yarın götürücem bakalım bi ama dünkü demir ilacından oldu galiba bugün hiçbir kakasında kan yoktu ama ishali var
B Byza123 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Eylül 2022 21 3 6 31 16 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Byza123 #7 gizemliasli .!.: Doktora gösterin hemen tabiki de Genişletmek için tıkla... Evet yarın götürücem bakalım bi ama dünkü demir ilacından oldu galiba bugün hiçbir kakasında kan yoktu ama ishal var
gizemliasli .!.: Doktora gösterin hemen tabiki de Genişletmek için tıkla... Evet yarın götürücem bakalım bi ama dünkü demir ilacından oldu galiba bugün hiçbir kakasında kan yoktu ama ishal var