Kanlı kahverengi akıntı..

gereksiz23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
54
0
0
İstanbul
Moralim çok bozuk 2 aylık evliyim 1 aydır yasmin adlı doğum kontrol hapı kullanıyorum..Adetimin ilk günü başladım içmeye normalde 6 gün güren adetim bitmek bilmedi. Bugun 20 gün kahverengı kanlı akıntı oluyorum. Dün doktora gittim smear testi yaptı birde fitil verdi. 15 gün sonra sonuçlar alıncak. Eşimde kafasına çok takıyor birşeyim çıkar diye:26:

neyi kafasına takıyo anlamadım sonuçta sağlık bu insanın başına herşey gelebilir beyaz eşya gibi sigortamız mı var

sana mı üzülüyo? başka bişimi anlam veremedim

niye öyle oluyor diye üzülüyorum sonuçların kötü çıkmasından korkuyor benide daha çok strese sokuyo

niye öyle oluyor diye üzülüyorum sonuçların kötü çıkmasından korkuyor benide daha çok strese sokuyo

anladım canım biraz uıygusal davranıyo demek ki, ama birbirinizi germeyin destek verin yeni evli olduğunuz için daha hassas oluyo insan
rabbim en iiii bilen hayırlısı olsun inş. sağlık ve huzur versin
sen eşini rahatlat üzülmeyin, inş. sonuçlar i çıkar tatlım
sevgiyle kal:)

Desteğin için çok sağol yüreğine sağlık

canım korkma bende 2 senedir kullanıyorum yasmin'i.
bende de ilk ay koyu kahve akıntı olmuştu
şu an vücudum alışık ve rahatım ama dr tavsiyesiyle kullanıyorum sende de öyledir umarım
zaten devam edersen adetlerin azalacak bile..
...

Bende oyle dusundum aslında bunyem ılaca alısıyor belkıde ama cok devam edınce korktum onlemımızı alalım dedım inşallah ikinci aydan ıtıbaren duzelır sızın ne zaman duzeldı peki

bende aynı problemi yaşadım yasminle.. doktor bana adetlerim düzene girsin diye vermişti 3 sene öncede kullanmıştım yasmini 6 ay kadar o zaman böyle bişi olmamıştı ama sonrasında yine düzensizleşmişti. 2010 eylül yine gittim doktora yine yasmin verdi kullanmaya başladım bu sefer adet olmadan 10 - 12 gün öncesinde başladı kahverengi kan gelmeye sonra bıraktım yasmin kullanmayı ama hala devam ediyor aylardır böyle 18 19 gün adet oluyorum gibi bişi başka bir doktora gittim farklı doğum kontrol hapı verdi ona da yeni başladım bakalım görücez bu ay aynı şey tekrarlayacak mı :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…