• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanlı Balgam

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.724
4.450
103
31
Öksürürken boğazından kan gelen varmı ? Hafif pembemsi renkte kan geldi.Babama söylemedim reflü ve astım gibi hastalıklardan şüphe duymaya başladım.Randevu alicam.Gecen ay da öksürüğüm kesilmedi.Babam üşütmeye yoruyor.Ama bu grip e hiç benzemiyor.Burun akıntım yok.

Türk filmlerinde kanlı öksürük vereme çıkıyor, bence hiç bir gün bile bekleme..her sehirde var, yarın verem dispanseriye git, röntgen çektir,muayane ol. İçin rahat eder en azından
Reflüden olduğunu sanmiyorum, benim çevremde herkes reflü, annem ablam falan . Hiç böyle bir belirtisini duymadım

Türk filmlerinde kanlı öksürük vereme çıkıyor, bence hiç bir gün bile bekleme..her sehirde var, yarın verem dispanseriye git, röntgen çektir,muayane ol. İçin rahat eder en azından
Reflüden olduğunu sanmiyorum, benim çevremde herkes reflü, annem ablam falan . Hiç böyle bir belirtisini duymadım
Reflü de olabilir.Cok geç yatan geç yemek yiyen birisiyim.Sadece son 2 haftadır kendimi düzene soktum.

Reflü de olabilir.Cok geç yatan geç yemek yiyen birisiyim.Sadece son 2 haftadır kendimi düzene soktum.
Reflü ile ilgili değil. Öksürürken boğazınız tahriş olmuş olabilir. Pembe renkli olması biraz daha iyi. Kanlı olsaydı kötü olabilirdi tabi illa kötü olacak diye bir şey yok. Doktora görünüm röntgen çektirin mutlaka akciğerlerden.

Reflü ile ilgili değil. Öksürürken boğazınız tahriş olmuş olabilir. Pembe renkli olması biraz daha iyi. Kanlı olsaydı kötü olabilirdi tabi illa kötü olacak diye bir şey yok. Doktora görünüm röntgen çektirin mutlaka akciğerlerden.
Yarına randevu aldım.Bakalim İnşallah birşey çıkmaz.Ama boyunda omuzda ağrı olur diyor reflüde.Benim 2 aydır boynumda şişlik gibi ağrı oluşuyor.Netten baktım.

Göğüs hastalıklarına randevu aldım ama İnşallah abartmamisimdir.

Yok, abartma gibi düşünme, temkinli olmak iyidir.

Ben mentollü diş macunu kullanınca öğürüyorum, kan geliyor bazen ama tahriş olduğu için mesela. Çok öksürüyorsan boğazın tahriş olmuş olabilir hemen kötü düşünme ama gidip doktora görünmen çok iyi olur

Yok, abartma gibi düşünme, temkinli olmak iyidir.

Ben mentollü diş macunu kullanınca öğürüyorum, kan geliyor bazen ama tahriş olduğu için mesela. Çok öksürüyorsan boğazın tahriş olmuş olabilir hemen kötü düşünme ama gidip doktora görünmen çok iyi olur
Ben hep ogururum.Dis macunu boğazıma kaçar.2 hafta öncede böyle oldum.Ben biraz aslında o zaman üzüntü ve stres e yordum.

Daha önce oksurukten boğazım tahriş olmuştu ve kan gelmişti. Hem göğüs hem kbb dr una gitmiştim.
Sana da ikisine gitmeni tavsiye ederim. Önlem her zaman iyidir.
Geçmiş olsun

Valla korkutmak istemem ama sigara da kullanıyorsanız kesin en kısa sürede doktora görünün

Sizde birşey çıktı mı ? Stresli bir sene geçirdim de ben bu sene.
Ben normal hasta olmuştum. Öksürüyordum.
Dilan yada doğal yolla( ıhlamur, bal -limon) gibi bir şey de kullaniyuordum. Bu yüzden öksürüğü geçmiyordu. Çok öksürmekten boğazım zedelenmiş
stresten olacağını sanmıyorum. Siz önce sadece göğüs değil, kbb yede gidin.

Back