Kanlı akıntı :(

bende temizlendikten 1 hafta sonra tekrardan hastalandım ama lekenme ve kanlı akıntı şeklindeydi.cuma günü doktora gittim.spiral kaymış ve ayrıyettende rahim ağzında yırtılma varmış.yırtılma olduğu için kanlı akıntı oluyomuş sanırım.bi dr a gitmende fayda var bence.ben tekrar kendi doktorumu arayıp konuşcam.eğer durum ciddiyse dikiş atılır sanırım((

yırtılma nasıl olur ki :S spiralden mi olmuş
çok geçmiş olsun ya

çok gecmıs olsun yırtılmada acı ve daha yogun kanama olmaz mı ama
benımde spıralım var genelde gunluk hanı akıntı olurya o hafıf kanlı gelıyor bırde ılıskıden sonra

uzun zaman oldu ama önemsememiştim şimdi korkmaya basladım ama
benım agrı vs gıbı problemımde yok ama bılemıyorum neden oldugunu

uzun zaman oldu ama önemsememiştim şimdi korkmaya basladım ama
benım agrı vs gıbı problemımde yok ama bılemıyorum neden oldugunu

Yumurtalıklarınız da kistte olabilir fakat bu böyle tahminlerle zaman kaybedilecek bir durum değil en iyisi doktora görünmeniz .Geçmiş olsun

tşk arkadaslar en kısa zamnda gıdıcem zaten benım merak ettıgım sızlerınde basına geldımı böyle bır durum ıhtımaller neler ?
yalnız kanam deıl kanlı akıntı yanı normal herkeste olan akıntılarım hafıf kanlı oluyor
buyuk ıhtımal yarın gıderım sonucu sızınle buradan paylasırım ama çok da korkuyorum umarım korktugum gıbı bırsey çıkmaz ...

Bazı şikayetlerim sonucu doktora gitmiştim ve kist olduğunu öğrendim bir kaç gün kanlı akıntım oldu . Kist buna sebebiyet veriyormuş .

Konu eski ama görünce yazmak istedim arkadaslar 12 gun once spiral Taktirdim bir kac gundur hafif kanli akintim var iki kere oldu sizce dk a gitmelimiyim spiral e ilgisi varmidir bilgisi olan yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…