kanlı akıntı

slm hanımlar adetim bittikten bir hafta sonra peçeteye kılcal şekilde kanlı akıntı geldi az çamaşırımada sürülmüş panikledim 26 yaşındayım 4 yaşında kızım var hiç başıma gelmedi yumurtlama kanaması olabilirmi bilgilendirirseniz sevinirim

aynısı bende de oldu bugün araştırırken bu yazıları okudum... iyiki son gelişmeleri yazıyorsunuz kızlar insan bilgileniyor yıllar sonra olsa bile...

inşallah bende bu ay hamile kalırım.

Arkadaşlar ben 45 yaşında ve evliyim.Bu zaman kadar daima düzenli regl oldum.Şu an normal kanamam biteli 1hafta oldu ama 2 gündür. Tuvalete girdiğim de sümüksü ve içinde sanki taze kan pıhtıları olan akıntım oluyor. 4-5 gün önce de kasıklarımda üşütmüş gibi bir ağrı vardı.Ama şu an yok sadece kanlı sümüksü bir akıntı...Koku felan da yok... çok endişe ettim.Kafamdan menapoz dahil ,serviks kanseri vs.vs.. hepsi geçiyor. Hiç böyle benim yaşımda bunu yaşamış olan var mı? biraz beklesem mi dr gitmek için ,hemen mi gitsem bilemedim.Moralim bozuk,canım sıkkın yani...

Mrb konu yazalı cok olmus ama netten bakarken buldum aynı sıkıntı bende var cok kotu oldum okuyunca .benm adetten once basladı adettim geckmiştı bebek istydk onla ilgili dıye dusndum adet bıtınce iki gun ince cizgi gibi akıntı içinde geidı biara kesildi 3 gundur yıne var neden olablr bılen varsa acil cevap bu konu ile ilgili lutfen

Bendede bugun oldu 12. Gunumdeyim daha erken diye dusunuyorum daha 28-29 subatta regl gunum bilemedim sen ogrendinmi neydenmis

Bir aydir bu konudan bende muzdaribim.daha onceleri Hic bilmem ara kanamasi kanli Yada pembemsi akinti.adet duzensizligim zaten Var.bi ay gecikmelo adet oldum Ama once akinti olarak basladi ve cok az az geldi.tam bi sokulme saglanamadi ve gereginden uzun surdu.lekelenme seklinde. Bi hafta sonra tekrar akinti pembe sanki.peceteye surunce belli olan.bi hafta sonra 3 gun peceteye sildikce kan bulasan sekilde devam etti.haah dedim duzeldi yumurta aki seklinde akinti gelince.aradan bi hafta gecmedi yine pembe akinti korkuyorumda Ama gidicem doktora Insallah onemsiz bi enfeksiyondur Insallah

Aradan bayaa zaman geçmiş ama şuan sizin skntilarinizin aynisini ben de yasiyorum sonra duzeldiniz mi cevap verir misinz

Benimde 10 gündür gecikmem var 3 gündür afferdersiniz sildikçe uzayan kopkoyu bir kanlı bir akıntım var iç çamaşırıma değmiyor bile dün gece test yaptım negatif çıktı anlamadım adette olamadım bilgisi olan var mı

Benimde 10 gün geçti test yaptım dün gece negatif ama 2 gündür sildikçe uzayan kopkoyu bir kanlı akıntım var sizdede böylemi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…