- 8 Ekim 2012
- 232
- 257
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun zaman geçmiş ama bir arkadaş burayı okumuş ve sonucu merak etmiş herkese fikir olsun diye yazıyorum...o zaman yumutlama zamanımmış onun belirtisiymiş. o ay hamile kaldım oğlum 1,5 yaşında şımarığım..
Mrb konu yazalı cok olmus ama netten bakarken buldum aynı sıkıntı bende var cok kotu oldum okuyunca .benm adetten once basladı adettim geckmiştı bebek istydk onla ilgili dıye dusndum adet bıtınce iki gun ince cizgi gibi akıntı içinde geidı biara kesildi 3 gundur yıne var neden olablr bılen varsa acil cevap bu konu ile ilgili lutfenAyrıca vaginal akıntı tümör yani kanser nedeniyle de oluşabilir. Bu durumda sümüksü yapıda, bol miktarda, üzerinde ince kanlı çizgiler bulunan kanlı akıntı gözlenir. Akıntı kötü kokulu olabilir. Böyle bir durumda hastanın dikkatle incelenmesi gereklidir.
bir sitede böyle yazıya yaaaaaaaa
aynı benim akıntımı tarif ediyooooo
Bendede bugun oldu 12. Gunumdeyim daha erken diye dusunuyorum daha 28-29 subatta regl gunum bilemedim sen ogrendinmi neydenmisMrb konu yazalı cok olmus ama netten bakarken buldum aynı sıkıntı bende var cok kotu oldum okuyunca .benm adetten once basladı adettim geckmiştı bebek istydk onla ilgili dıye dusndum adet bıtınce iki gun ince cizgi gibi akıntı içinde geidı biara kesildi 3 gundur yıne var neden olablr bılen varsa acil cevap bu konu ile ilgili lutfen
Hamilemisiniz masallah
Aradan bayaa zaman geçmiş ama şuan sizin skntilarinizin aynisini ben de yasiyorum sonra duzeldiniz mi cevap verir misinzBir aydir bu konudan bende muzdaribim.daha onceleri Hic bilmem ara kanamasi kanli Yada pembemsi akinti.adet duzensizligim zaten Var.bi ay gecikmelo adet oldum Ama once akinti olarak basladi ve cok az az geldi.tam bi sokulme saglanamadi ve gereginden uzun surdu.lekelenme seklinde. Bi hafta sonra tekrar akinti pembe sanki.peceteye surunce belli olan.bi hafta sonra 3 gun peceteye sildikce kan bulasan sekilde devam etti.haah dedim duzeldi yumurta aki seklinde akinti gelince.aradan bi hafta gecmedi yine pembe akinti korkuyorumda Ama gidicem doktora Insallah onemsiz bi enfeksiyondur Insallah
Benimde 10 gün geçti test yaptım dün gece negatif ama 2 gündür sildikçe uzayan kopkoyu bir kanlı akıntım var sizdede böylemi olmuştuuzun zaman geçmiş ama bir arkadaş burayı okumuş ve sonucu merak etmiş herkese fikir olsun diye yazıyorum...o zaman yumutlama zamanımmış onun belirtisiymiş. o ay hamile kaldım oğlum 1,5 yaşında şımarığım..