merhabalar...
yumurtlama haftasındayım ama akşamüzeri ovulasyon testi negatif çıktı...birazönce sümüksü uzayan akıntı oldu..ama içikanlı geldi sizce neden olmuştur..korkuttu bu beni...bişeyler yazın lütfen...
saolun kızlar...
melekcim ovulasyon testini akşam üzeri yaptımnegatif çıkmıştı...
Ayrıca vaginal akıntı tümör yani kanser nedeniyle de oluşabilir. Bu durumda sümüksü yapıda, bol miktarda, üzerinde ince kanlı çizgiler bulunan kanlı akıntı gözlenir. Akıntı kötü kokulu olabilir. Böyle bir durumda hastanın dikkatle incelenmesi gereklidir.
bir sitede böyle yazıya yaaaaaaaa
aynı benim akıntımı tarif ediyooooo
sabah ilişkiye girdik..testte çıkmadı...akşamkasıklarımda ağrı vardı..şimdi de bununla karşılaştım testten sonra mı yumurtladım bilmiyom ki
canımbaşıma bir sürü şey geldi 3 kayıp verdim sonuç:herşeyden şüphe....((((
yarın gidicemhemen dra
gittinmi dr mhtp arkadaşım nasılsın yaz bari merakta bırakma bizi allah kolaylık versin düşükmü yapmıştın daha önce benimde 3 düşüğüm oldu sonra tedavi aşılama derken 2.aşılamamda kızım geldi çok şükür inşallah darısı başına
merhabalar...
yumurtlama haftasındayım ama akşamüzeri ovulasyon testi negatif çıktı...birazönce sümüksü uzayan akıntı oldu..ama içikanlı geldi sizce neden olmuştur..korkuttu bu beni...bişeyler yazın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?