• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanlı akıntı

mhtp

tutun bana annemm
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
3.586
24
116
Konya
merhabalar...
yumurtlama haftasındayım ama akşamüzeri ovulasyon testi negatif çıktı...birazönce sümüksü uzayan akıntı oldu..ama içikanlı geldi sizce neden olmuştur..korkuttu bu beni...bişeyler yazın lütfen...

merhabalar...
yumurtlama haftasındayım ama akşamüzeri ovulasyon testi negatif çıktı...birazönce sümüksü uzayan akıntı oldu..ama içikanlı geldi sizce neden olmuştur..korkuttu bu beni...bişeyler yazın lütfen...

bende daha önce benzer birşey yaşadım,ara kanamaydı.dediğin gibi adet sonrasında 1-2 gün süren akıntıyla karışık az bir kanamaydı.doktorum normal olduğunu söyledi,yeni muayene olduğum için korkulacak birşey olmadığını,bazı kadınlarda olabileceğini.umarım seninkide böle bişeydir,ama içini rahatlatmak için eğer sürekli bi doktorun varsa danışman daha sağlıklı bir sonuç verir mutlaka..

ya bende hiç böyle bişey olmamıştı..garip geldi...
artıkherşeyden korkar oldum..

Arkadaşım aynısı bana da oluyordu. Dr gittim ve ovulasyon döneminde leke görmemin çok normal hatta çok iyi oldugunu yumurtalıklarımın çok iyi çalışıgını söyledi. Ultrasonda yumurlıklarımı gösterdi. O yüzden hiç korkma ama yine de için rahat etmesi için bi doktora görün...

Canım yaa benim hiç fikrim yok.Ama yerleşme kanaması diye bişey duymuştum ?Alakası var mıdır bilmiyorum...Erken yumurtlamış olma ihtimalin var mı canım ?

saolun kızlar...
melekcim ovulasyon testini akşam üzeri yaptımnegatif çıkmıştı...

Ayrıca vaginal akıntı tümör yani kanser nedeniyle de oluşabilir. Bu durumda sümüksü yapıda, bol miktarda, üzerinde ince kanlı çizgiler bulunan kanlı akıntı gözlenir. Akıntı kötü kokulu olabilir. Böyle bir durumda hastanın dikkatle incelenmesi gereklidir.

bir sitede böyle yazıya yaaaaaaaa
aynı benim akıntımı tarif ediyooooo

saolun kızlar...
melekcim ovulasyon testini akşam üzeri yaptımnegatif çıkmıştı...

erken yumurtlama olmuş olabilir belki yerleşme kanamasıdır bellimi olur adetten sonra kaçıncı gündesin ve eşinle nezaman münasebetin oldu mesela hesapla bakalım kaçıncı gündesin ilişki sonrası

Ayrıca vaginal akıntı tümör yani kanser nedeniyle de oluşabilir. Bu durumda sümüksü yapıda, bol miktarda, üzerinde ince kanlı çizgiler bulunan kanlı akıntı gözlenir. Akıntı kötü kokulu olabilir. Böyle bir durumda hastanın dikkatle incelenmesi gereklidir.

bir sitede böyle yazıya yaaaaaaaa
aynı benim akıntımı tarif ediyooooo

allah allaaaahhh aklına böle şeyler getirme öle belirtiler mutlaka bu hastalıktır diye kesin tanı koymazki yaa ozaman benimde midemdeki sıkıntılar allah göstermesin kanser belirtisi diye koşayım doktora okadar testler kontroller yalanmı diyeceğim dr aklına kötü şey getirme ayol biz kadınlar ne kadar kötüye davet çıkarıyoruz yahuuu biraz iç huzur güven sakinlikkk bekle bakalım adet döneminde bir değişiklik olcakmı bak hem bakarsın hamile kalmışsındır yerleşme kanamasıdır olmadı dr git muayene ol bazım üzme kendini :içelim:

sabah ilişkiye girdik..testte çıkmadı...akşamkasıklarımda ağrı vardı..şimdi de bununla karşılaştım testten sonra mı yumurtladım bilmiyom ki
canımbaşıma bir sürü şey geldi 3 kayıp verdim sonuç:herşeyden şüphe....:(((((
yarın gidicemhemen dra

canım telaşlanma ya öyle hemen kötü şeylar getirme aklına dr git en güzel cvb o verir
belkide yara vardır o da kötü birşey değil
sıkma canını

bende kurtaj oldum kızlar üstünden 60 gün geçti ama halen adet olmadım ara ara şimdi dediğin gibi kanlı akıntılar geliyor tam olcam diyorum sornaki gün bakıyorum kesildi birşey gelmedi pazartesi günü tekrardan doktora gitcem canım böyle şeyler yaşayanınız varmı arnızda

sabah ilişkiye girdik..testte çıkmadı...akşamkasıklarımda ağrı vardı..şimdi de bununla karşılaştım testten sonra mı yumurtladım bilmiyom ki
canımbaşıma bir sürü şey geldi 3 kayıp verdim sonuç:herşeyden şüphe....:(((((
yarın gidicemhemen dra

gittinmi dr mhtp arkadaşım nasılsın yaz bari merakta bırakma bizi allah kolaylık versin düşükmü yapmıştın daha önce benimde 3 düşüğüm oldu sonra tedavi aşılama derken 2.aşılamamda kızım geldi çok şükür inşallah darısı başına

merhabalar banada birfikir verin lütfen ne yapacağımı bilemiyorum sorun şu 15 gün önce adet gördüm bir hafta erken oldu neyse tam bitti derken kasıklarımda ağrı ondan önce de belim acayip kasılmıştı tuvalete gittiğimde koyu kahve akıntıya rastladım ilk defa başıma geldi böyle bişey idrarda yanma yok koku yok yanlız idrarıma yaptıktan sonra pempemsi bir sıvı geliyor.ilişki sırasında ağrı falan yok yalnız akıntı gelceğizaman ağrı oluyor sanki adetgörcem hissi var....buarada tüp bebekle hamile kaldım kızlarım2.5 yaşında.tüpbebek olunca doktor fobim var bu süreçi geçirenler anlar hamile kalmadan önce ve sonrasında herhangi bir problemim olmadı bu nasılbişey anlayamadım

merhaba kızlar :((
ben 11 aylık evliyim ve yaklaşık 8-9 aydır ara kanamalarım oluyor,4-5 gün sürüyor ve bu kanamalar bildiğimiz kan yani kahverengi falan değil. doktora gittim içe kanamalı yumurtalık kisti var, 3,5 cm dedi.ayrıca rahimde kalınlaşma da var ama büyük bi ihtimalle kistten kaynaklanıyomuş. bu tür kistler adet olduktan sonra kendiliğinden geçermiş ama geçmeyenleri de varmış.bana bi takım testler verdi. adetimin 3. gününde yaptıracam ve ona göre tedavi uygulayacak.
benim gibi olanlar varsa lütfen cevap yazsınlar.
çok korkuyorum...

gittinmi dr mhtp arkadaşım nasılsın yaz bari merakta bırakma bizi allah kolaylık versin düşükmü yapmıştın daha önce benimde 3 düşüğüm oldu sonra tedavi aşılama derken 2.aşılamamda kızım geldi çok şükür inşallah darısı başına

canım saol...
akıntı içinde damar gibi kan vardı ama bir daha olmadı..arada peçeteye akıntı geliyor ama hala yumurtlamadım...dr gidemedim ama sağlık ocağına gittim...yumurtlaman yakındır ondan olmuştur dediler...

uzun zaman geçmiş ama bir arkadaş burayı okumuş ve sonucu merak etmiş herkese fikir olsun diye yazıyorum...o zaman yumutlama zamanımmış onun belirtisiymiş. o ay hamile kaldım oğlum 1,5 yaşında şımarığım..

merhabalar...

arkadaslar, bu konu yayinlanali epey olmus, arkadasimiz da sonradan cevap vermis. ben de yazayim dedim. 2 hafta once sari akintim basladi sonra kasinti oldu. ayni donemde de grip olmustum. eczaneye gittim flucan ve antiobio verdi. neyse ictim, hem gribim hem akintim kasintim gecti. derken 3-4 gun once yine grip oldum ve yine akintim basladi. noluyo boyle falan derken ayni arkadasin yukarida tarif ettigi gibi sanki boyle kilcal damar gibi bir kanli akinti geldi. ben de korktum. bugun de dr a gittim. vajinit olmusum ve bagisiklik sistemim gucsuzlesmis yani iyi beslenemiyo, iyi dinlenemiyomusum, ki dogru bu aralar. bu sebeple en ufak bi mikrop bile hastaligi hazirlayabiliomus bende. peki dedim kanli akinti beni korkuttu. o da olabilir dedi. belki de yumurtlama gunundesin, yumurtlama kanamasi da olur oyle dedi. hakikaten bugun reglimden sora 12. gun. ilaclar verdi, ilaclardan biri zitromax, bu ilac suresince ve soraki bi hafta boyunca gebelik calismasi yapma dedi. bu tarz akintilari olan arkadaslara bilgi olsun istedim cunku ben de buradan okuyup arastirmistim akintim olunca.

selam arkadaslar bende 2 ay ustuste kanlı akıntı oldu. ikisindede hemen dr a gittim. ayrıca kasıklarımda agrı vardı.
ilkinde rahimde su cıktı. enfeksiyonmus 1 kutu antibiyotikle gecti,kontrollerde birsey cıkmadı.
bu ay tekrar kanlı akıntı gelince enfeksiyonun tekrarladıgını dusundum.ama cok sukr rahim ve yumurtalıkta birsey cıkmadı. idrarda iltihap cıktı. idrar yolları enfeksiyonu da kanlı akıntıya neden oluyormus. yaptırdıgım kultur sonucu antibiyotik kullanıyoru. insallah tekrarlamaz ve atlatırım:92:

Back