Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gündür ayni durum bendede var ilk gün cok az leke leke kahverengi geldi.2.ci gün uykudan uyandigimda camasirim komple kahverengi akintiyla dolmustu ve gün boyu bisy yoktu.bugünde gün boyu kahverengi kirmizi pembe dolu dolu akintim oldu adetin son kanamalari gibi tarif edebilirim.ne oldugunu bende bilmiyorum.benim siklüzümün 17.ci günü yumurtluyorum büyük ihtimalle bu aralar ona bagliyorum ama tedirgin olmuyorda degilim.cünki basima ilk defa böyle bisey geliyo.yarinda devam ederse hastaneye gidecegim.
kızlar merhaba.benim yaklasık 15 gün önce adetim bitti,yaklasık ıkı aydır akıntılarımın rengı sarımsı ve hafıf kanlı.bundan oncekı adetımde de o dekılde oldu ama adet donemım yaklastıgı için ondan kaynaklanabılecegını dusundum ve pek onemsemedım.ama sımdı tekrar bu sorun cıktı ortaya.konu hakkında bılgısı olan veya benzer seyler yasayan varsa paylaşabilir mi.uzun zamandır ilişkiye girmedim ve herhangi bir ilaç kullanmıyorum.
selam bayanlar aynı durum bu akşam bende de oldu
tuvalete gittiğimde peçeteye sildim hafif kanlıydı
bulunduğum oda soğuktu,üşümüştüm acaba ondan olabilir mi ya?:26:
merhaba arkadaşlar
son 3-4 gündür sürekli akıntılarım kanlı geliyo. bunun sebebi ne olabilir.
5 nisanda reglim bitmişti herhalde onla ilgili değildir diye düşünüyorum.
fikirlerinizi bekliyorum.
konu biraz iğrenç kusura bakmayın.