Kanli akinti yardim :(((/konu tekrarı

Whiteeee

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
15
1
6
Diğer
Merhaba arkadaslar adetim biteli 1 hafta oldu sonra akintile kan geliyo daha oncede olmust biraz korkuyorum doktora gidicem ama benimle ayni durumda olan varmi yardim ederseniz cok sevinirim ayrica evlenmedim

Merhaba arkadaslar adetim biteli 1 hafta oldu sonra akintile kan geliyo daha oncede olmust biraz korkuyorum doktora gidicem ama benimle ayni durumda olan varmi yardim ederseniz cok sevinirim ayrica evlenmedim

bu durumlarin altindan genelde mantar ya da enfeksiyon cikiyor. Suan bnde de ayni sorun var, benim de kahverengi akinti ve yumurtalik agrisi oluyor. bnde doktora gidicem haftaya, sende yumurtalik agrisi var mi?

bu durumlarin altindan genelde mantar ya da enfeksiyon cikiyor. Suan bnde de ayni sorun var, benim de kahverengi akinti ve yumurtalik agrisi oluyor. bnde doktora gidicem haftaya, sende yumurtalik agrisi var mi?

Evet bazen agriyo bide benimki adetrn sonra kahve oluyo adet bittikten sonra yada oncesinde bi kac defa boyle oldu kirmizidi

Evet bazen agriyo bide benimki adetrn sonra kahve oluyo adet bittikten sonra yada oncesinde bi kac defa boyle oldu kirmizidi

doktora gittikten sonra yazar misin ne cikti? bnde bilgi veririm. bir de ben d. kontrol hapi kullaniyorum acaba o mu yapiyor diye supheleniyorum. Sen kullaniyor musun?

aynı şikayet ile doktora gittim. önce birşey yok birşey yok dediler. en sonunda çıktı ne olduğu. ben evliyim muayene oldum ve en son muayenede yara ve polip çıktı bende. dün de genel annestezi ile ameliyat oldum ve umarım bu dertlerden kurtuldum. siz de bi gidin en azından hormon testi feşan yapılabilir başa ne yapabilir bilemiyorum muayene olamadığın için ama doktora gitmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…