- 10 Şubat 2017
- 25
- 5
- 1
- 28
Ben 20 yaşında genç bir kızım. Vajinal akıntım oluyor fakat bu akıntı bana göre haddinden çok fazla. Evde olsam günde 3 defa değiştiririm iç çamaşırımı. O derece fazla yani. İnternetten araştırdım normal ve anormal olan akıntıları ama bende neredeyse hepsi var. 2 3 aydır da kanlı akıntı geliyor. Kızlık zarıma bir şey oldu diye çok korkmuştum ama internette kanlı akıntı olabileceği de yazıyor. Ve de zararlıymış Bu kanlı akıntı her zaman olan bir şey değil 5 gün kadar sürüyor sonra tekrar eski haline dönüyor. Ama hergün rakı beyazı gibi ve de sarı renkli akıntım oluyor. Ve süt kesiği gibi de oluyor. Akıntı olunca kokuda oluyor ama böyle aşırı değil.Anlayacağınız Bıktım bunlardan. Namaz kılıyorum ama namazdan bile soğuttu beni. Bu arada günlük pedler işe yaramıyormuş aksine akıntının ilerlemesine neden oluyormuş. Acaba peçete kullansam daha mı iyi? Doktora gitmeli miyim? Önerdiğiniz bir yöntem var mı evde uygulamak için? Soğan suyunu öneriyorlar kullanan varmı?
Amma çok soru sormuşsun diyebilrisiniz ama gerçekten çok şikayetçiyim. Yarın birgün evlendiğimde de problem olmasını istemiyorum
Amma çok soru sormuşsun diyebilrisiniz ama gerçekten çok şikayetçiyim. Yarın birgün evlendiğimde de problem olmasını istemiyorum