Deryacık üzüldüm yaaaa inş en kısa zamnda toparlarsın cnm
ayy canım ya geçmiş olsun büyük ihtimalle bende doktora gitsem bana bunları diyicek...katılıyorum insanın hayat düzeni artık düzen olmuyor .....ağrılar çok fena benim2.doğumdan sonra daha da ilerledi bel ağrım zaten ayak ağrılarımı ve birden bire çıkan taban düzleşmelerim enteresan.....bir gün iki büklüm tutulmuş yarım adam doktora gitmezsem iyidir..ihmal çok ediyorum kendimi .....çok dikkat et hazır çocuğunda yokken ol tedavini doğumlar tetikliyor bu hastalıkları çünkü=(kendine iyi bak tatlışım geçmişler ola....:teselli:
canlar çok teşekkür ederim
Casmin kuzum nolur ihmal etme dr.um moral verici konuşuyor ama MR raporunu okuyunca fena oldum 10 gün sonra verdiler raporu
omur ilikdeki boşluk resmen görülüyor MRda çok üzücü
hayatım bu kadar yavaşladığına inanamıyorum
Basit bir sporla başladı ağır kaldırmalar ilerletti
Birazcık ağrın bile olma mutlaka git Dr. en azında bişey yoksa bile( dilerim yoktur) olmadığını öğren
Fizik tedaviye başlandı işte nasıl canım yanıyor
hadi bir saat çekicem bu acıyı sonra masaj yapıp rahatlatıyorlar ama akşam eve geldiğimde çektiğim acılar sabahlara kadar uyuyamıyorum
Ağrı kesicilerle kas gevşetici uyku verici ilaçlar
hee birde unutkanlık yapıyor ki sorma
elimde bardak deli deli ne yapıcam diye düşünüyorum ne yapıcam su içicem sadece:roflol:
Geçecek diyorlar ilk kez fizik tedavi aldığım ve artık sinirlerim çok hassas olduğu için normalmiş bağladıkları makinaların canımı yakması
Birde iğne yerleri ödem yapmış oturamıyorum adam gibi:sinifsinif:boshayallersmile
Korseye alışkın değilim ama takamam lazım korse terletiyor sıkıştırıyor:kedi:
5 yıl bu şekilde yaşarsam sanırım ilerde böyle ağrı ve acılarım olmayacakmış
İnşallah geçer böyle inanıp böyle umuyorum
Yatağımda ayakkabıma değişti hayatım valla
uzun uzun anlatım gözünüz korkmasın ama anlatmayada devam edicem
Görün ki ihmal etmeyin bende ihmal ettim ve sinirlerim zedelendmeye başlamış
Keşke demenin faydası yok
Bundan sonra dikkatli yaşıcam
En kısa zamanda git ve mutlaka MR iste mutlaka ben önceki dr.u ikna edemedim MR için neymiş önemli bi ağrı değilmiş tam 4 ay sonraki halime bak
Neyse inaşşalh geçecek
Rabbim herkese şifa vesin:Saruboceq: